Φρούριο η Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί μετρό - Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί

Ποιοι δρόμοι και ποιοι σταθμοί Μετρό θα είναι σήμερα κλειστοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Ισχυρά αστυνομικά μέτρα, Drone, ελικόπτερα και "Αίαντες".

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Κορυφώνονται σήμερα, Πέμπτη, οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 49η Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι πύλες του Πολυτεχνείου ανοίγουν στις 8:30 και θα κλείσουν στις 13:00, με την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης κεκλεισμένων των θυρών. Θα ακολουθήσει η πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Φρούριο η Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο πρώτος εορτασμός της 17ης Νοεμβρίου με Πανεπιστημιακή Αστυνομία και το "όχι" του ΣτΕ, για "πάγωμα" των έργων στο μετρό των Εξαρχείων, προκαλούν συσπείρωση στον αντιεξουσιαστικό χώρο και προειδοποιούν για μία "εκρηκτική" επέτειο Πολυτεχνείου, σήμερα, 17 Νοεμβρίου.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν επανάληψη των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη γενική απεργία της περασμένης Τετάρτης, σημειώνουν όμως ότι τότε υπήρχε περιορισμένη αστυνομική παρουσία.

Για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την Τρότη, με φόντο τις εκδηλώσεις μνήμης, βρίσκονται επί ποδός περίπου 6.000 αστυνομικοί.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr