Follow us

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ξεκινούν στο Vogue Club στη Θεσσαλονίκη!

Special Guest ο FY

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ - JOSEPHINE

Το Vogue Club απ’ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου υποδέχεται την πιο "fresh" πρόταση διασκέδασης! Έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα με μια σειρά sold out εμφανίσεων , ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης , επιστρέφει δυναμικά στην πόλη που τον ανέδειξε , αφιερώνοντας της το τραγούδι - σφραγίδα "Οδός Τσιμισκή", εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη! Με τα τραγούδια του νέου του album , το νέο του single "Μόνο εσένα" και τα αλλεπάλληλα hits που όλοι λατρεύουμε να ακούμε, ο μοναδικός καλλιτέχνης θα μας εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά.

Από την άλλη, η Josephine , η εκρηκτική hit performer , έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την νέα της επιτυχία "Πυρκαγιά" που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα τραγούδια της εποχής! Με τις φωνητικές τις ικανότητες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, η Josephine θα μας παρασύρει, παρουσιάζοντας ένα καθηλωτικό show που θα μας ξεσηκώσει απ’ το πρώτο κιόλας λεπτό!

Έτσι, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε ντουέτα – σταθμούς με ξεχωριστές ερμηνείες , που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY, ένα απ' τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας , με την επιτυχία του καλοκαιριού "Νησί" να ακούγεται δυνατά στα clubs όλης της χώρας ενώ τα singles του μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ την πιο "fresh" πρόταση διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα