Follow us

3 λόγοι που τα μαύρα στίγματα επιμένουν στην επιδερμίδα σου

Τα μυστικά για σούπερ καθαρή και χωρίς ατέλειες επιδερμίδα.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
μαυρα στιγματα

Ενώ τηρείς σχολαστικά τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σου τα μαύρα στίγματα επιμένουν; Ιδού τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις σούπερ καθαρή και χωρίς ατέλειες επιδερμίδα:

1. Πρώτο και βασικό βήμα είναι να βεβαιωθείς πως κάνεις σχολαστικό καθαρισμό καθώς πολλές φορές υπολείμματα ρύπων και μακιγιάζ μπορεί να παραμένουν στην επιδερμίδα και να δημιουργούν μαύρα στίγματα. Ο γνωστός διπλός καθαρισμός δίνει τη λύση. Αφαίρεσε λοιπόν πρώτα το μακιγιάζ σου με ένα έλαιο, balm ή γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια επίλεξε ένα τζελ ή αφρό καθαρισμού και κάνε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου για να απομακρύνεις τέλεια και τα τελευταία υπολείμματα όχι μόνο του μακιγιάζ αλλά και του σμήγματος. Αφαίρεσέ το με χλιαρό νερό και ολοκλήρωσε τον καθαρισμό με κρύο νερό ώστε να συρρικνωθούν οι πόροι.

2. Η απολέπιση μια με δύο φορές την εβδομάδα είναι επίσης μια απαραίτητη κίνηση που βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων, στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανάκτηση της λείας υφής της επιδερμίδας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα μηχανικής απολέπισης με κόκκους ή αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα η ακνεϊκή είναι προτιμότερο να επιλέξεις προϊόντα χημικής απολέπισης με οξέα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα