Follow us

Η νέα ώρα έφερε διψήφια ποσοστά για τον "Γλυκάνισο"

Οι εξελίξεις και τα ποσοστά τηλεθέασης για τη σειρά του ΣΚΑΪ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γλυκάνισος

Ο "Γλυκάνισος", η φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ που ομολογουμένως ταλαιπωρήθηκε από τις συνεχείς αλλαγές σε ώρα και μέρες μετάδοσης από το κανάλι του Φαλήρου, φαίνεται πως βρήκε τη θέση της μέσα στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν, η αγάπη της Ανθής για τον Νικήτα που επικρατεί έναντι του Έκτορα, οι δολοπλοκίες της Ελεάνας, οι περιπέτειες της οικογένειας Δεμίρη, το παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων και όλες οι εξελίξεις φαίνεται πως κερδίζουν το ενδιαφέρον και ο "Γλυκάνισος" κέρδισε έδαφος στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου με το γυναικείο κοινό 25-44 να έχει αγκαλιάσει τους ήρωες της σειράς με 14,2 στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου 12 & 13/11.

Μάλιστα, τα επόμενα επεισόδια αναμένονται ανατρεπτικά καθώς η εμφάνιση του Περικλή στο προηγούμενο επεισόδιο φέρνει στην επιφάνεια μυστικά κρυμμένα για χρόνια και φέρνει τους ήρωες αντιμέτωπους με αλήθειες, που ούτε καν μπορούσαν να φανταστούν. Τρεις παλιοί φίλοι -Μενέλαος, Περικλής και Φίλιππος- έρχονται σε σύγκρουση όταν οι δύο πρώτοι συμμαχούν για να καταστρέψουν τον τελευταίο ενώ η Ερμιόνη θα παίξει καταλυτικό ρόλο σ’ αυτή τη διαμάχη.

Παράλληλα, Στρατής και Ραζάν δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον και αρχίζουν να συναντιούνται κρυφά. Η κατάληξη αυτών των συναντήσεων θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα