Follow us

Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης στη δικαστική διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Η Σοφία Παυλίδου στις πρώτες δηλώσεις της: "Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Η δικαστικής διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας μετά της αλληλομηνύσεις, έπειτα και από τις κατηγορίες της ηθοποιού για ξυλοδαρμό από τον συνάδελφο της.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή. Όσον αφορά τη Σοφία Παυλίδου, κρίθηκε αθώα.

Όπως έγινε γνωστό, υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Μάνος Παπαγιάννης είπε: "Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος".

Η Σοφία Παυλίδου ανέφερε στις κάμερες ότι: "Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα