Follow us

Πρόσωπα | Το β' μέρος του αφιερώματος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με το β' μέρος του αφιερώματος στην εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη επιστρέφουν τα "Πρόσωπα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τα χρόνια της καθιέρωσης της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή της παρουσιάζει ο Χρίστος Βασιλόπουλος στα "Πρόσωπα", το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00, από την ΕΡΤ1, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην εθνική μας σταρ, που ολοκληρώνεται με αυτή την εκπομπή.

Η εκπομπή θα ξετυλίξει άγνωστες πτυχές από το ειδύλλιό της με τον τότε διάδοχο του ελληνικού θρόνου, Κωνσταντίνο αλλά και από την εκρηκτική σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Μεταξύ άλλων, θα μιλήσει ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αντώνης, ο οποίος θα κάνει διάφορες αποκαλύψεις σχετικά.

Επιπλέον, η εκπομπή θα ασχοληθεί με τον αγώνα της να γίνει μητέρα αλλά και με τις φορές που η σπουδαία ηθοποιός είχε βρεθεί στα δικαστήρια. Στα "Πρόσωπα" ακόμα, θα περιγραφούν τα χρόνια της μεγάλης αναγνώρισης με τα ρεκόρ εισιτηρίων σε θέατρο και κινηματογράφο αφού κάθε ταινία ή δημόσια εμφάνισή της γινόταν ακόμη και πρωτοσέλιδο. Η ίδια έγινε μέχρι και κούκλα από γνωστή εταιρεία παιχνιδιών της εποχής, την "Ελ Γκρέκο".

Τέλος, η έρευνα θα αναδείξει την στάση που κράτησε η Αλίκη στη διάρκεια της χούντας. Ο φάκελός της στην Ασφάλεια είναι αποκαλυπτικός. Σε αυτόν καταγράφεται η επιθυμία της να συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Πολυτεχνείου, αλλά και η αντίδραση του Παπαμιχαήλ, ο οποίος της απαγόρευσε να εκδηλωθεί δημόσια με τους εξεγερμένους φοιτητές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα