Follow us

Σασμός | Μαρίνα & Αντώνης θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα;

Η απάντηση της Μαρία Πρωτόπαππα για τη συνέχεια του έρωτά της Μαρίνας και του Αντώνη στον "Σασμό"

Τηλεθεατής
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός Μαρία Πρωτόπαππα Δημήτρης Ήμελλος

Μία συνέντευξη στον 'Τηλεθεατή" παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα νέα δεδομένα του δεύτερου κύκλου της σειράς "Σασμός", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αγάπη και εμπιστοσύνη χαρακτηρίζει τη σχέση της Μαρίνας με την πεθερά της;

Μπορεί να ζεις χρόνια με έναν άνθρωπο, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζεις όλα όσα κρύβει στην ψυχή του. Οι άνθρωποι και οι ζωές μας είναι πολύπλοκες. Εκείνο που έχει νόημα να επιβεβαιώνουμε είναι οι καλές προθέσεις τουλάχιστον. Χρειάζεται να είμαστε κάποιες φορές ελαστικοί, κάποιες απόλυτοι και ξεκάθαροι στα όριά μας. Όσα μέτρα και να λάβουμε πάντως, η ζωή θα μας εκπλήσσει.

Με την επιστροφή του Παύλου προμηνύονται θύελλες και αιματοχυσίες;

Δεν γνωρίζω, δεν είμαι σίγουρη. Θα πρέπει να ανακαλύψω εκ νέου τι κρύβεται στην καρδιά του και πώς αντιδρά ανά πάσα στιγμή στα γεγονότα, μέχρι να εμπιστευτώ πως συμπορευόμαστε και θέλουμε την ειρήνη.

Νιώθει ασφαλής η Μαρίνα που βρίσκεται δίπλα του;

Ασφάλεια δεν θα νιώσει ποτέ και με κανέναν, γιατί τα πάθη και ο τρόπος σκέψης των γύρω είναι προβληματικός. Eύκολα ξεκινάει ο πόλεμος.

Η Μαρίνα και η Αιμιλία είχαν καλές σχέσεις;

Ναι, πρέπει να είχαν στα νεανικά τους ξέγνοιαστα χρόνια. Μοιάζει να έχουν βαθιά κατανόηση μεταξύ τους κι ας τις απομάκρυναν ο χρόνος και οι συνθήκες.

Προβληματίζει τη Μαρίνα το γεγονός ότι η κόρη της σκέφτεται διαρκώς τον Αστέρη; Προσδοκά την επανασύνδεσή τους;

Η Μαρίνα βλέπει πως η κόρη της έχει αισθήματα για τον Αστέρη. Αντικρουόμενα, αλλά σφοδρά και σταθερά. Είναι ανθρώπινο, το καταλαβαίνει. Λυπάται το παιδί της, όμως, αυτός ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ τους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Η Μαρίνα με τον Αντώνη θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα;

Δεν γνωρίζω για τον γάμο. Σημασία έχει να ζουν μαζί, να μοιράζονται τα καθημερινά τους. Δεν ξέρω εάν αυτό το όνειρο θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα