"Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" : Απίθανα απρόοπτα στο νέο επεισόδιο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Και αυτή την Παρασκευή στις 21.00 η κωμωδία είναι γυναικεία υπόθεση στο Mega

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η νέα αγαπημένη σειρά του Μega επιστρέφει στους δέκτες μας μενέο διπλό επεισόδιο.

Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες της απολαυστικής κωμικής σειράς του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη", στο νέο επεισόδιο την Παρασκευή συνεχίζουν να ζουν την καθημερινότητά τους με χιούμορ, απίθανες εξελίξεις και άπειρα μπερδέματα.

Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 21.00:

Επεισόδιο 9

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εξομολογείται στην Μπέτυ ότι σε λίγο καιρό θα εξαντληθούν τα ψέματα που λέει στον Ηλία και στον Γιάννη. Τι θα κάνει για να φέρει βόλτα την παράλληλη σχέση που έχει;

 

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο πρέπει να αποφασίσουν αν ο γιος τους θα πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο και ανεβάζουν τους τόνους στην κουβέντα τους.

 

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη παραπονιέται στη Βιολέτα για τον Κώστα που είναι άρρωστος. Η πεθερά της παρεμβαίνει σε όλα και οι δύο γυναίκες διαφωνούν συνέχεια για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Κώστα αλλά και για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ανακοινώνει στην Μπέτυ τις εξελίξεις στην παράλληλη σχέση της αλλά και τις σκέψεις της να χωρίσει με τον Ηλία.

 

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο, τη Ζορζέτα και τη Βάσω δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το σχολείο στο οποίο θα γράψουν τον μικρό Χρήστο. Η συζήτηση ανάβει και καταλήγει σε αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις συμπεθέρες και άβολες αναφορές σε περιστατικά του παρελθόντος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας είναι ακόμα κλινήρης και η Μαίρη θεωρεί ανυπόφορα τα καμώματά του. Πολύ γρήγορα πέφτει και εκείνη άρρωστη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να κάνει τα χατίρια στους υπόλοιπους. Έτσι η Ντίνα βρίσκεται και πάλι μέσα στα πόδια τους με τη δικαιολογία ότι θα βοηθήσει την οικογένεια.