Η διαδικασία της στελέχωσης του Action 24 οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Οι πληροφορίες θέλουν αρκετά γνωστά ονόματα του δημοσιογραφικού χώρου να συμπληρώνουν το παζλ του νέου προγράμματος.
Αρχικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Secret", η πιο ηχηρή μεταγραφή είναι εκείνη του Νίκου Υποφάντη από τον ΣΚΑΪ ο οποίος πρόκειται να αξιοποιηθεί στη ζώνη 10-12. Στόχος του, να επωφεληθεί από την μετακόμιση των "Αταίριαστων" στο slot 12-2.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα δούμε τον Βασίλη Τσεκούρα, ο οποίο προέρχεται από το OPEN. Στη θέση των σχολιαστών δε, τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Ανδριάνα Ζαρακέλη.
Στην εκπομπή του Γιώργου Πέρρου θα σχολιάζουν ο Δημήτρης Τάκης και η Ελένη Καλογεροπούλου. Όσον αφορά τη ζώνη 6-10, η ιθύνοντες κατέληξαν στον Γιώργο Κακούση αντί του Βαγγέλη Γιακουμή.
Το "Secret" αναφέρει μάλιστα πως έχουν γίνει κινήσεις και προς το μέτωπο τη ψυχαγωγίας. Ειδικότερα, στη λίστα των υπευθύνων προστέθηκε το όνομα της Δάφνης Καραβοκύρη, της πρώην παρουσιάστρια του "Vice" που πέρυσι είδαμε στην "Κυψέλη" της ΕΡΤ2.