Ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε τον αποκλεισμό του J2US από το "Χαμογέλα και πάλι";

Τι συμβαίνει τελικά με το J2US και το "Χαμογέλα και πάλι";

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με το "Just The 2 Of Us" και το "Χαμογέλα και πάλι”, μιας και η πρωινή εκπομπή του Mega, την Κυριακή δεν μετέδωσε καθόλου υλικό από το βραδινό show του Alpha, παρ' όλη τη συμμετοχή του Παύλου Σταματόπουλου σε αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Μέσα από το "Breakfast@Star” έγινε γνωστές κάποιες νέες λεπτομέρειες για την παρέμβαση του "Μεγάλου καναλιού” στην πρωινή εκπομπή.

Το κανάλι της Συγγρού έκανε πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη, μιας και αυτός είναι ο παραγωγός της εκπομπής που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, τα θέματα για το "Just The 2 Of Us" να προβάλλονται για περιορισμένο χρόνο.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του "Breakfast@Star”, η πρόταση φαίνεται ότι δεν ακούστηκε ωραία προς τον γνωστό παραγωγό και έτσι φαινεται ότι αποφάσισε τον αποκλεισμό τελείως του "Just The 2 Of Us" από το "Χαμογέλα και Πάλι".