Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός - Spoiler: Ο Νικηφόρος υποπτεύεται τον Μαθιό ως φονιά του πατέρα του!

Ο Νικηφόρος σκαλίζει πολύ βαθιά τη δολοφονία του πατέρα του

Τηλέραμα
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Σασμός Δημήτρης Λάλος Γιώργος Αμούτζας

Στο επίκεντρο του"Σασμού" έρχονται ξανά η δολοφονία του Στεφανή. Ο Παύλος βάζει λόγια στον Νικηφόρο, που αρχίζει να ψάχνει αν ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ TO "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Έ να μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, γιατί καταλαβαίνει πως ο αγαπημένος της ήθελε να της αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό λίγο πριν πεθάνει. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, για να είναι όμως τα πράγματα καλά μεταξύ τους, εκείνη ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Νικηφόρος ωστόσο δεν θα τηρήσει όσα υποσχέθηκε στη μητέρα του και, όταν συναντά τον Παύλο, μια τρομακτική υποψία κυριεύει το μυαλό του.

Ο Βρουλάκης αφήνει να εννοηθεί πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ίσως ήθελε να είναι με τη μητέρα του! Δηλαδή ουσιαστικά "φωτογραφίζει" τον Μαθιό! Παράλληλα, ο Λευτέρης ψάχνει τη Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Στο μεταξύ, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, που αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό, το μέρος όπου οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα