Follow us

Μόνο στο Yupiii! Γεράσιμος Σκιαδαρέσης & Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτουν για το "Μαύρο Ρόδο": "Κρυφές πληγές τυραννούν την οικογένεια Βελιώτη"

Οι πρωταγωνιστές του "Μαύρου Ρόδου" αποκαλύπτουν για τη συνέχεια της σειράς

Τηλεθεατής
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Μαύρο Ρόδο Θεοφανία Παπαθωμά Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Οι καταξιωμένοι και πολύπειροι ηθοποιοί, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Θεοφανία Παπαθωμά μιλούν για τους ρόλους τους και τις εξελίξεις της σειράς - υπερπαραγωγής του MEGA, το "Μαύρο Ρόδο".

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ ΠΑΧΟΥΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ:

Πώς περιγράφετε τον Λευτέρη Βελιώτη;

Είναι άνθρωπος βασανισμένος. Ταλαιπωρημένος στη ζωή, γενικά. Είχε ένα γάμο που δεν του έκατσε καλά, αλλά έκανε ένα παιδί, την Ελισάβετ. Δεν ήταν και ο πιο πιστός σύζυγος. Με τις πρώτες δυσκολίες, άρχισε να ξενοκοιτάζει. Χώρισε, έγινε κι ένα τραγικό συμβάν που αφορούσε το θάνατο της γυναίκας του. Από εκεί και πέρα, έχει την κόρη του, που είναι μάλλον το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του, καθώς την έχει στερηθεί από μικρή.

Πιστεύει ότι η επιλογή να μονάσει η Ελισάβετ είναι δική της;

Όχι, καθότι μπήκε στο μοναστήρι σε πολύ μικρή ηλικία. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να την επαναφέρει στον κόσμο. Ο Λευτέρης δεν έχει ιδιαίτερη πυγμή. Δεν είναι ένας άνθρωπος δυνατός που θα πάρει τη ζωή στα χέρια του. Χειραγωγείται εύκολα από τη δεύτερη γυ-
ναίκα του και στο χωριό δεν είναι ο πιο δυναμικός.

Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕΤΑΞΥ ΆΛΛΩΝ:

Η Πολυξένη Βελιώτη είναι μία ακόμη κακιά μητριά;

Είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Παντρεύτηκε τον Λευτέρη, έχει μία κόρη, την Όλγα, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση. Έχει βοηθήσει τον άντρα της να επεκτείνει τη δουλειά και δεν θέλει να διακινδυνεύσει την ασφάλειά της, ούτε να χάσει την περιουσία της. Το θέμα της είναι να διατηρήσει την περιουσία της Ελισάβετ και να μην την πάρει το μοναστήρι.

Η επιστροφή της Ελισάβετ αναστατώνει τη μητριά, όπως και ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ;

Η Όλγα, η κόρη της, φλερτάρει με τον Πέτρο, αλλά μόλις μαθαίνει ότι εκείνος είναι ο γιος του πρώην της Θέμη, που είναι άνθρωπος της νύχτας και έχουν προηγούμενα, δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟN ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα