Follow us

Go Punk | Η συλλογή της Bershka που επαναφέρει το πανκ στιλ των 70s

H Bershka παρουσιάζει την GO PUNK, μια νέα κολεξιόν που επαναφέρει τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια και look της εποχής.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
bershka

Το punk, η απόλυτη τάση των 70s, υπήρξε ένα σημείο-σταθμός στον κόσμο της μουσικής. Εμβληματικά συγκροτήματα, όπως οι Sex Pistols, The Clash και οι Ramones, ανέλαβαν να εξαπλώσουν ένα μοναδικό στιλ το οποίο εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο της μόδας μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας τα χνάρια αυτού του κινήματος, η Bershka παρουσιάζει την GO PUNK, μια νέα κολεξιόν που επαναφέρει τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια και look της εποχής.

Go Punk | Η συλλογή της Bershka που επαναφέρει το πανκ στιλ των 70s

Η Bershka ανανεώνει την τάση punk και δίνει στα look μια πιο σύγχρονη διάθεση, φέρνοντας στο σήμερα κλασικά κομμάτια, όπως τα τζάκετ με leather effect και οι ριγέ μπλούζες, τα οποία συνδυάζονται με key items της φετινής σεζόν FW22, όπως για παράδειγμα οι φούστες με πιέτες και το μίνι φόρεμα σε καρό με κυρίαρχα χρώματα το μπλε, το πορτοκαλί και το μαύρο, το γιλέκο κορσές και το χαμηλοκάβαλο παντελόνι σε ίσια γραμμή.
Τα αξεσουάρ έχουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την τάση, με τα τσόκερ, τα
σκουφιά και τις ζώνες με τρουξ να ολοκληρώνουν ένα look που μας μεταφέρει
στο επαναστατικό Λονδίνο της δεκαετίας του ‘70.
bershka

Οι ψηλές μπότες τύπου chunky και τα μποτάκια με πολλές αγκράφες συμπληρώνουν τα outfit αυτής της νέας κολεξιόν την οποία μπορείς να βρεις στο πλησιέστερο κατάστημα Bershka και στο bershka.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Akis’ Food Tour | Ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει στην Κρήτη

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα μοναδικό επεισόδιο "Akis’ Food Tour", στην Κρήτη, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:00, στον Alpha.

18 Απρ 2024 07:00