Follow us

Κάνε ότι κοιμάσαι | Η συμμορία παγώνει τη δράση της! Μάθε τα πάντα για το νέο διπλό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κάνε ότι κοιμάσαι

Το νέο διπλό επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου "Κάνε ότι κοιμάσαι", έρχεται στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Επεισόδιο 9ο

Ο Νικόλας βλέπει το τελευταίο θύμα της συμμορίας και δέχεται απειλές από τον Μιχάλη. Σίγουροι ότι ο Νικόλας θα ειδοποιήσει την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας αποφασίζουν να παγώσουν τη δράση τους και να εξαφανιστούν. Οι σχέσεις τους αρχίζουν να γίνονται επιθετικές.

Η Άννα προσπαθεί να μάθει από τον Ίσσαρη για τη σχέση του με τη γυναίκα του Νικόλα, πριν σκοτωθεί. Ποιο μυστικό φοβάται να αποκαλύψει η συμμαθήτρια της Νάσιας; Ποια η σχέση των κοριτσιών με τη συμμορία, πριν από την αιματηρή ληστεία;

Επεισόδιο 10ο

Ο Νικόλας κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον βιασμό της Νάσιας το βράδυ που την άφησε να βγει χωρίς να τους το πει. Ο Ίσσαρης κατηγορεί την Άννα ότι έχει συνδεθεί προσωπικά με την υπόθεση του Νικόλα. Η Σοφία προσπαθεί μέσα από τις πρόβες μιας θεατρικής παράστασης να συμφιλιώσει τους μαθητές.

Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας δείχνει στον αδελφό της μια φωτογραφία που αποδεικνύει τη γνωριμία της με τον αστυνόμο και τον δικηγόρο του Βανδώρου. Γιατί είχε μπει η Ευαγγελία στο γειτονικό σπίτι πριν τη σκοτώσουν; Τι ανακαλύπτει η ιδιοκτήτρια;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα