Follow us

Οι 100 | Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Λάμπρου Φισφή!

Όλα όσα θα δούμε απόψε στους "100"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

"Οι 100" Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, επέστρεψε στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή.

Κάθε φορά, ο ίδιος υποδέχεται τρεις celebrities - παίκτες. Ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά.

Στο "Οι 100", captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 23:50, ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής υποδέχεται την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου και τον παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά, με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Οι 100 | Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Λάμπρου Φισφή!

Τι προτιμάνε οι 100, πονόδοντο ή λουμπάγκο; Πόσοι από τους 100 κάθονται κανονικά σε δημόσια τουαλέτα; Πόσοι από τους 100 έχουν κάνει στη ζωή τους πάνω από 3 μακροχρόνιες σχέσεις; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα