Follow us

Μόνο στο Yupiii! "Μαύρο Ρόδο": Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να είναι με την Ελισάβετ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο "Μαύρο Ρόδο"

Τηλέραμα
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Μαύρο Ρόδο Rnew

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο "Μαύρο Ρόδο”. Ο Λευτέρης προσπαθεί να κρατήσει κοντά του την κόρη του, παρά τις αντιρρήσεις της Πολυξένης. Ο Πέτρος αγνοεί τις πιέσεις του πατέρα του και προσεγγίζει την Ελισάβετ, ενώ ο Βίκος βρίσκει μια απρόσμενη σύμμαχο στην κόντρα του με τον Θέμη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ” ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Ο Πέτρος εντυπωσιάζεται από την πρώτη στιγμή με την Ελισάβετ και προσπαθεί να την προσεγγίσει για να της μιλήσει, ενώ ο πατέρας της από τη μεριά του προσπαθεί να την πείσει να βγάλει έστω και για λίγο τα ράσα. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η Αγγελική λείπει και πάλι από το σπίτι αδικαιολόγητα και αποφασίζει να την αναζητήσει, αφού οι... περίεργες εξαφανίσεις της έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα.

Η Αλεξία γνωρίζει τυχαία την Ελισάβετ και εντυπωσιάζεται μαζί της, όπως και ο αδελφός της ο Πέτρος... Ο Σαράντος επισκέπτεται το μοναστήρι, αποφασισμένος να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό... Η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται και εκεί ο ισχυρός άντρας της νύχτας θα ανακαλύψει κάτι που θα τον συγκλονίσει... Ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να μιλήσει στην Ελισάβετ για να την ηρεμήσει, ενώ όλοι μαζεύονται σιγά σιγά στο μαγειρείο της Ευτυχίας για τα γενέθλια.

Ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη με την Αγγελική και το ξενοδοχείο, αλλά ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια. Η ηγουμένη αναλύει στην Αυξεντία τους λόγους που επιβάλλουν να καθυστερήσει η χειροτονία της νεαρής δόκιμης μοναχής Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η ίδια... Ούτε όμως και η Πολυξένη, που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα