Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Κουκουράκης | Η χρυσή τριάδα της τηλεθέασης ενώνει ξανά τις δυνάμεις της

Από τις "Άγριες Μέλισσες" στο "Μαύρο Ρόδο" του MEGA

Τρία από τα πλέον επιτυχημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μέσα από το "Μαύρο Ρόδο" του MEGA.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ως ηγουμένη Φιλαρέτη

Ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός, η σατανική Μυρσίνη Σεβαστού και ο γιος τους, Κωνσταντής, συναντιούνται ξανά αυτή τη φορά με τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται τη... γερόντισσα ηγουμένη Φιλαρέτη ενώ οι δύο άνδρες υποδύονται δύο προσωπικότητες της νύχτας, ο μεν Λεωνίδας Κακούρης τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Θέμη Καστρινό και ο Γιάννης Κουκουράκης τον Βίκο, έναν αδίστακτο νονό της νύχτας.

Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Βίκος

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κακούρης για τη συνάντηση του με τη μέχρι πρότινος τηλεοπτική του σύζυγο δήλωσε, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη: "Ζω για τη στιγμή που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα 'Καλησπέρα γερόντισσα'. Στην Κατερίνα αρέσει να βουτάει στον ρόλο. Μου αρέσει ο ρόλος που μπαίνει στις ηρωίδες της. Είναι πολύ ωραίο. Το ζει με μια νεανικότητα” είχε πει χιουμοριστικά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης ως Θέμης Καστρινός

Το "Μαύρο Ρόδο" που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 22:30 μέσα από τη συχνότητα του MEGA με πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου.