Follow us

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το "Πρωινό";

Τι συμβαίνει με τη Δούκισσα Νομικού; Συνεχίζει στο "Πρωινό";

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να αποχωρεί οριστικά από το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Σκρομπόλας, η διάσημη παρουσιάστρια υπέβαλε παραίτηση μετά την εκπομπή της Πέμπτης ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν συζητήσεις με τον σταθμό για το αν θα παραμείνει ή όχι στο δυναμικό της εκπομπής.

Όπως ήταν φυσικό οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία πλευρά δεν μιλά για οριστική απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αφήσει το "Πρωινό", χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει τέλος τόσο σύντομα στην παρουσία της στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Την ίδια στιγμή δεν επιβεβαιώνεται η φημολογούμενη προσωπική διένεξη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο, δεν διαψεύδεται πως υπάρχει προβληματισμός από πλευράς της για την παρουσία της στο "Πρωινό", ειδικά μια σεζόν που η εκπομπή έχει βασιστεί περισσότερο στο ενημερωτικό σκέλος παρά στο lifestyle.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως η Δούκισσα Νομικού δεν εμφανίστηκε στο "Πρωινό" της Παρασκευής επικαλούμενη επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ όλα αναμένεται να απαντηθούν είτε μέσω επίσημης ανακοίνωσης από πλευράς του ΑΝΤ1 είτε μέσω της παρουσίας της στο "Πρωινό" της ερχόμενης Δευτέρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα