Follow us

"Μαύρο Ρόδο" | Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Το "Μαύρο Ρόδο" έρχεται σύντομα στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Το "MEGA Καλημέρα" μίλησε με τους πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του MEGA, οι οποίοι αποκάλυψαν ποιους ήρωες θα υποδυθούν.

Στο επίκεντρο της νέας δραματικής σειράς του MEGA, "Μαύρο Ρόδο", βρίσκεται ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους, τον Πέτρο και την Ελισάβετ, που προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, που υποδύεται τον Πέτρο, ανέφερε για τον χαρακτήρα του: "Έχω σπουδάσει αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία και μόλις έχω επιστρέψει. Κάνω μια εκδρομή σε ένα χωριό λίγο έξω από την Πάτρα και εκεί γνωρίζω την Ελισάβετ".

Η Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, βρίσκεται από 12 ετών σε ένα μοναστήρι και έχει αποφασίσει να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό: "Όταν είναι 22 ετών, γίνεται ένας σεισμός και εκείνη αναγκάζεται να φύγει από το μοναστήρι και να γυρίσει στο πατρικό της. Εκεί μπαίνει ένας πειρασμός στη ζωή της, που την κάνει να ξανασκεφτεί τις αποφάσεις που έχει πάρει", ανέφερε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι για την προετοιμασία του ρόλου μπήκε, μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου, σε ένα γυναικείο μοναστήρι στο Ρέθυμνο, όπου ακολούθησαν κανονικά τη ζωή των μοναχών.

Η ίδια η Κατερίνα Διδασκάλου, η ηγουμένη του μοναστηριού, είπε ότι δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό τον ρόλο γιατί είναι μία τελείως διαφορετική ηρωίδα από οποιαδήποτε έχει ερμηνεύσει μέχρι τώρα.

Τηλεοπτικός πατέρας του Πέτρου είναι ο Θέμης Καστρινός, για τον οποίο ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε: "Είναι ο ισχυρότερος επιχειρηματίας της νύχτας σε μία επαρχιακή πόλη, ένας άνθρωπος φιλόδοξος, που θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και είναι παντρεμένος με μία γυναίκα την οποία αγαπάει αλλά ο γάμος τους έχει αρκετά προβλήματα". Την αδερφή του Πέτρου υποδύεται η Νεφέλη Κουρή και τη μητέρα του η Ηλέκτρα Νικολούζου, η οποία αποκάλυψε: "Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα δίλημμα μέσα στη σχέση της, αντιμέτωπη με δύο άντρες".

Στο μοναστήρι, μαζί με την Ελισάβετ, ζει και η αδερφή Κασσιανή. Την υποδύεται η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία περιέγραψε τον ρόλο ως εξής: "Είναι από τις πρεσβύτερες μοναχές και επιβουλεύεται τη θέση της ηγουμένης. Δεν είναι το πιο καλό κορίτσι του κόσμου, παρόλο που έχει ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού". Ένα φοβερό μυστικό της Ελισάβετ κρύβει η θεία της, η μοναχή Αυξεντία, όπως αποκάλυψε η Σοφία Σεϊρλή που έχει αναλάβει τον ρόλο.

Ακόμα, στη φωτογράφιση του "Μαύρου Ρόδου" η κάμερα συνάντησε τον Νίκο Πολυδερόπουλο, που για τις ανάγκες του ρόλου θα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι: "Δεν ξέρουμε τους λόγους για αυτό, αλλά θα τους μάθουμε σύντομα", είπε ο ηθοποιός προετοιμάζοντάς μας για τις εξελίξεις. Η Κατερίνα Μαούτσου ερμηνεύει τη Νατάσσα, τραγουδίστρια στο κέντρο διασκέδασης του Θέμη Καστρινού, που επιπλέον έχει "μια ιδιαίτερη σχέση με τον Πέτρο". Τέλος, η Πένυ Αγοραστού, είναι η Τασούλα, ένα αθώο κορίτσι που ανακατεύεται στα πράγματα αλλά χωρίς να το θέλει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα