Follow us

"Ο Παράδεισος των κυριών" | Μάθε τα πάντα για τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του Alpha

"Ο Παράδεισος των κυριών" έρχεται στον Alpha - Aυτοί είναι οι χαρακτήρες

Ο Παράδεισος των Κυριών

Η δραματική σειρά εποχής "Ο Παράδεισος των κυριών" κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στον Alpha!

Η ιστορία

Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας "Ο Παράδεισος των κυριών" είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα δύο όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Οι δύο ερωτευμένοι που είναι ένα χρόνο μαζί, περιμένουν πως και πώς να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της και να ζήσουν αυτοί καλά…

Ο Αριστείδης από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το γάμο του με την μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του Παραδείσου, που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Ας γνωρίσουμε τους χαρακτηρες:

Πάρης Βασιλείου (Γιώργος Νούσης)

Πάρης Βασιλείου (Γιώργος Νούσης)

Γιος του Αποστόλη και της Όλγας. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία. Οξυδερκής αλλά κοινωνικά αδέξιος και συναισθηματικά ασταθής δεν μπόρεσε ποτέ να ενταχθεί στις παρέες των συνομήλικων του. Λόγω του τραυλισμού του, έπεφτε συχνά θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, γεγονός που του άφησε τραύματα και συμπλέγματα, που τον οδηγούν μέχρι σήμερα σε ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Είναι προσκολλημένος στην μητέρα του, η οποία όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει από την σκληρότητα και την προσβλητική συμπεριφορά του πατέρα του, που πάντα θεωρούσε τον γιο του «προβληματικό». Έχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία και τάσεις αυτοκαταστροφής. Είναι απρόβλεπτος και όταν πιέζεται βγαίνει εκτός εαυτού και γίνεται επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους.

Αποστόλης Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Αποστόλης Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Κτηματομεσίτης, πατέρας του Πάρη, σύζυγος της Όλγας. Κλασικός προικοθήρας, ήρθε από ένα χωριό της Καλαμάτας με δύο αλλαξιές και δούλεψε ως σερβιτόρος σε διάφορα καλά μαγαζιά επειδή ήταν εμφανίσιμος, κυνηγώντας την πλούσια νύφη, την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Όλγας Μαυράκη, κόρης ενός από τους πιο πλούσιους κτηματομεσίτες της εποχής. Αδίστακτος, αμοραλιστής και ωμός άνθρωπος, δείχνει να μην έχει ούτε κρυφές ευαισθησίες. Την σύζυγό του δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και ακόμα και σήμερα 25 χρόνια μετά τον γάμο τους, προσπαθεί να την αποφεύγει και να την κρατάει σε απόσταση. Γίνεται συχνά προσβλητικός τόσο απέναντί της, όσο και απέναντι στον γιο τους, τον οποίου την διαφορετικότητα δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.

Όλγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Όλγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Κόρη του πλούσιου κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκη Σύζυγος του Αποστόλη. Μητέρα του Πάρη. Έχει τελειώσει οικοτροφείο θηλέων στην Ελβετία. Δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και δεν έχει ζήσει ποτέ στον «πραγματικό κόσμο». Οι γονείς της, την έστειλαν να τελειώσει το σχολείο στο εξωτερικό γιατί εξαιτίας της φιλογερμανικής στάσης του πατέρα της στην διάρκεια του πολέμου, είχε δολοφονηθεί ο μικρός αδερφός της. Ακόμη την ακολουθούν οι ψίθυροι ότι ο πατέρας ήταν δοσίλογος. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε και έκανε αγώνα να τον αποδεχτεί ο πατέρας της. Είναι άνθρωπος γλυκός, υπομονετικός με μεγάλη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Στέκεται βράχος δίπλα στον γιο της και είναι έτοιμη να του συγχωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη. Γλυκομίλητη ακόμα και όταν την προσβάλλουν, γίνεται «μάρτυρας» μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, βάζοντας πάντοτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της.

 

banner
Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Αριστείδη. Μοναχογιός αστικής οικογένειας από την Θεσσαλονίκη, με σπουδές διαφήμισης και μάρκετινγκ στην Νέα Υόρκη. έχει βάλει ως προσωπικό του στοίχημα να γράψει ιστορία στον χώρο της Αθηναϊκής μόδας, να κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει αντάξιος της κοινωνικής θέσης της Αμαλίας, κόρης του διοικητή της τραπέζης, με την οποία διατηρεί κρυφό δεσμό, για να μπορέσει να ζητήσει το χέρι της. Ιδεαλιστής και φιλόδοξος πιστεύει στις ικανότητες του, ρισκάρει και δεν αποδέχεται την ήττα ακόμα κι όταν φτάνει στο χείλος του γκρεμού. Ο παρορμητικός και εκρηκτικός του χαρακτήρας τον οδηγεί συχνά σε λάθος αποφάσεις αλλά είναι πάντοτε έτοιμος να πληρώσει το τίμημα. Είναι δίκαιος, ευγενής, τίμιος και γενναιόδωρος με τους υπαλλήλους του «Παραδείσου» αλλά παράλληλα άκαμπτος και σκληρός όταν τον παρακάμπτουν.

 

Ζηνοβία Καλλιμάνη (Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Ζηνοβία Καλλιμάνη (Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Μοδίστρα του «Παραδείσου», παιδική φίλη της μητέρας του Ντίνου. Άτομο εμπιστοσύνης, είναι το κέντρο αναφοράς του Παραδείσου. Όλοι δίνουν λογαριασμό στην κα Ζηνοβία ακόμα και ο Αριστείδης με τον Ντίνο. Εξαιρετική στην δουλειά της, λεπτολόγος αλλά και καυστική, προσπαθεί να βάλει μια τάξη στον «Παράδεισο» και στις ζωές των υπαλλήλων και των ιδιοκτητών του. Είναι πάντα δίπλα σε όποιον την χρειάζεται αλλά δεν μασάει τα λόγια της, ούτε διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες, όταν το θεωρεί απαραίτητο.

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Κόρη της Σύρμως. Ξεκίνησε το Γυμνάσιο αλλά δεν το τελείωσε. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν την Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο και κυρίως «κούκλο» Αθηναίο. Με έντονη προσωπικότητα, ατίθαση και φασαριόζα κάνει αισθητή την παρουσία της, όπου κι αν πάει. Ερωτεύεται τον Ντίνο αλλά χωρίς ανταπόκριση. Μαζί με τις καινούριες της φίλες ψάχνουν τρόπο για να τον φέρουν κοντά της αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει.

banner
Τζένη Τσόκα (Δέσπονα Τσούτσα)

Τζένη Τσόκα (Δέσπονα Τσούτσα)

Πωλήτρια στον Παράδεισο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει γραμματέας, αλλά γρήγορα συμβιβάστηκε με την ζωή της πωλήτριας. Συγκατοικεί σε ένα μικρό σπίτι με την συνάδελφό της, την Κούλα, με την οποία είναι καλύτερες φίλες. Ονειροπόλα, ευκολόπιστη κι ενθουσιώδης απογοητεύεται συχνά από τα πώς της τα φέρνει η ζωή αλλά δεν το βάζει κάτω. Στην δουλειά της είναι η λιγότερο τυπική και δέχεται συχνά τα πυρά της υπεύθυνής της, της Μιράντας. Κύριος στόχος της είναι να κερδίσει την καρδιά του Πασχάλη και να γίνει μια χαρούμενη νοικοκυρά και μητέρα.

Βικτωρία Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Βικτωρία Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.

 

Δάφνη Ζήση (Έλενα Μεγγρέλη)

Δάφνη Ζήση (Έλενα Μεγγρέλη)

Κόρη εργοστασιάρχη και κοσμικής κυρίας, με σπουδές ζωγραφικής στην Φλωρεντία. Φίλη του Άγη. Φιλότεχνη και εκλεπτυσμένη αλλά παράλληλα και ειρωνική και ματαιόδοξη προσπαθεί να περάσει ευχάριστα τον άπλετο ελεύθερο χρόνο της. Έχει αλαζονική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους των λαϊκών τάξεων. Προσποιείται ότι είναι εντάξει με την ελεύθερη σχέση που έχει με τον Άγη, αλλά ενώ από τη μία του δίνει συμβουλές, από την άλλη τον σαμποτάρει ενεργά.

banner
Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Υπεύθυνη καταστήματος, διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και οι πωλήτριες του Παραδείσου την αντιμετωπίζουν ως «γεροντοκόρη». Ο πατέρας της ήταν θυρωρός και η μητέρα της καθάριζε διαμερίσματα. Ήταν άριστη μαθήτρια, πολύ έξυπνη, επιμελής και σοβαρή αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα, τα οποία ούτε η ίδια δεν θέλει να θυμάται, της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι αυστηρή, μεθοδική, επιφυλακτική, εργασιομανής και απαιτητική, δεν συγχωρεί εύκολα και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια. Παρουσιάζεται ως απόμακρη, ψυχρή, κλειστή και αποστασιοποιημένη, όμως κατά βάθος είναι συναισθηματική και δείχνει κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά φοβάται να το εκδηλώσει. Δεν έχει μιλήσει σε κανένα για το παρελθόν της. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Άγη. Έχασε την γυναίκα του πριν 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με την βοήθεια της αδερφής της γυναίκας του, της Βικτώριας. Άνθρωπος των τύπων, αυστηρός και παλαιών αρχών, έχει αδυναμία στα παιδιά του αλλά είναι πολύ επικριτικός και σκληρός απέναντί τους, όταν δεν τον υπακούν. Τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου και δεν διστάζει να πληγώσει τους δικούς του ανθρώπους κι ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό για να διατηρήσει την κοινωνική του εικόνα.

Πασχάλης Μπενετάτος (Μιχάλης Παναδής)

Πασχάλης Μπενετάτος (Μιχάλης Παναδής)

Γιος της Σύρμως. Απόφοιτος Δημοτικού. Έχει ενοικιάσει και δουλεύει μόνος του το καφέ- γαλακτοζαχαροπλαστείο «Το κεντρικόν» απέναντι από τον «Παράδεισο», κάνοντας καθημερινό αγώνα να τα βγάλει πέρα οικονομικά. Ήρθε στην Αθήνα μετά τον στρατό για να δουλέψει και να στέλνει λεφτά στη χήρα μάνα του και τα αδέρφια του στο χωριό. Αφού τακτοποιήθηκε τον ακολούθησε και ο αδερφός του ο Μεμάς. Πρόσχαρος, πολυλογάς, καταφερτζής και αεικίνητος ο Πασχάλης είναι ο άνθρωπος που θέλεις να βλέπεις το πρωί όταν πίνεις τον καφέ σου. Ξέρει τα πάντα για τους πάντες αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει, τουλάχιστον μπροστά τους. Έχει αδυναμία στις «Αθηναίες» και σε αντίθεση με την μητέρα του και τον αδερφό προτιμά τον τρόπο ζωής της Αθηνάς από αυτόν του χωριού και δεν έχει σκοπό να γυρίσει ποτέ στο Περδικάρι. Όνειρό του να γίνει πλούσιος.

banner
Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

Κόρη του Χριστόφορου. Έχει σπουδάσει φωτογραφία στο Παρίσι. Μετά τον χαμό της μητέρας της, προσκολλήθηκε στον πατέρα της, ενώ δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση ούτε με την θεία της, ούτε με τον αδερφό της. Είναι έξυπνη, συμπονετική, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ευαίσθητη, και καλλιτεχνική φύση. Έχει προοδευτικές απόψεις και αριστερές πεποιθήσεις αν και στην πράξη φοβάται τις μεγάλες επαναστάσεις και τις αλλαγές. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά η αδυναμία που έχει στον πατέρα της την εμποδίζει να τον παρακάμψει και να είναι μαζί του, παρά τις απαγορεύσεις του.

 

Κούλα Τζελέπη (Σμαράγδα Αδαμοπούλου)

Κούλα Τζελέπη (Σμαράγδα Αδαμοπούλου)

Πωλήτρια στον Παράδεισο. Σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια για να βγάλει τα προς το ζην μια και η φτωχή οικογένειά της, που ζει στην Ηλεία, δεν μπορεί να την στηρίξει. Έξυπνη, μεθοδική και αποτελεσματική, βαριέται τα ρούχα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ αλλά κάνει σωστά την δουλειά της στον «Παράδεισο». Αν και φαινομενικά αταίριαστες με την Τζένη έχει δεχτεί η μία τις ιδιαιτερότητες της άλλης και εκτός από συγκάτοικοι, έχουν γίνει και πολύ καλές φίλες. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πωλήτριες δεν έχει το νου της στα αγόρια, τους γάμους και τα παιδιά αλλά φιλοδοξεί να κάνει καριέρα και να είναι ανεξάρτητη.

Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία)

Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία)

Πρώην Σταρ Ελλάς, αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στα 18 της για να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Φιλόδοξη, υπεράνω και σίγουρη για τον εαυτό της, συμμετείχε σε κάποιες ταινίες και δοκίμασε και την τύχη της στο τραγούδι σε κάποιες Αθηναϊκές πίστες, αλλά σταμάτησε να επιδιώκει να ακολουθήσει κάποια καριέρα απ’ όταν γνώρισε τον Αριστείδη. Έχει ταλέντο στης δημόσιες σχέσεις και παρόλο που με το ζόρι τελείωσε το σχολείο, ξέρει να φέρεται και κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στην μεγαλούπολη χωρίς χορηγούς. Τον Αριστείδη τον αγάπησε πραγματικά και ήταν μαζί του πριν ακόμη φτιάξει τον «Παράδεισο» όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του γιατί έχει αντιληφθεί ότι δεν ήταν η προτεραιότητά του. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και θυμώνει όταν δεν της δίνουν την «δέουσα» σημασία

banner
Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρήστος Πλαΐνης)

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρήστος Πλαΐνης)

Λογιστής του «Παραδείσου». Σύζυγος της Πιπίτσας. Πατέρας της Γεωργίας και του Στέφανου. Γιος δημοσίου υπαλλήλου και νοικοκυράς σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη, κι έτσι προσλήφθηκε στον «Παράδεισο των κυριών». Ηθικός, μετρημένος, ντροπαλός και άνθρωπος του καθήκοντος, προσπαθεί συνεχώς να ισορροπήσει ανάμεσα στο ηθικό και το ανήθικο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα του να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στην οικογένειά του. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρόλο που η σύζυγός του η Πιπίτσα έχει αλλάξει πολύ απ’ όταν την γνώρισε και προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί.

Αριστείδης Γερακάς (Μιχάλης Σαράντης)

Αριστείδης Γερακάς (Μιχάλης Σαράντης)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Ντίνου. Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου» και προσπαθεί χωρίς να έχει μιλήσει σε κανένα να βρει τις ρίζες του. Είναι αρραβωνιασμένος με την πρώην σταρ Ελλάς, Ντέπυ Βλαστού, αλλά πλήρως αφοσιωμένος στον «Παράδεισο» συνεχώς την παραμελεί. Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης ενώ ο Ντίνος ασχολείται περισσότερο με το δημιουργικό- εμπορικό κομμάτι. Άνθρωπος κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να συνεχώς να προσγειώσει και να συγκρατήσει τον Ντίνο, με τον οποίο, παρά την συγκρουσιακή τους σχέση, τους ενώνει ισχυρή φιλία και αδερφική αγάπη.

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Κόρη του Μάρκου και της Πιπίτσας. Απόφοιτη Γυμνασίου της εποχής. Πολύ ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Μιλάει πάντα χαμηλόφωνα, με ευγένεια και με κατεβασμένο το κεφάλι. Η μητέρα της συχνά την φέρνει σε δύσκολη θέση αλλά σχεδόν πάντα ακολουθεί τις εντολές της, χωρίς να επαναστατεί. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα. Έχει εξαιρετική σχέση με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

banner
Άγης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Άγης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Γιος του Χριστόφορου. Έφυγε με το που ενηλικιώθηκε στο Λονδίνο για σπουδές τις οποίες, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Περνάει τον χρόνο του σε nightclub, μπουζούκια, πάρτι κι εκδρομές και έχει πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει πολλές περιστασιακές σχέσεις και μία σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, την Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του και ζηλεύει τις νέες του γνωριμίες, δημιουργώντας του συνεχώς προβλήματα. Είναι η αδυναμία της θείας του, όχι όμως και του πατέρα του, που δεν χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά και να τον συγκρίνει με την αδερφή του, την οποία ζηλεύει από παιδί. Είναι εγωιστής, είρωνας και σε αντίθεση με την συνετή Αμαλία απολαμβάνει χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις τα «προνόμια» της τάξης του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα