Follow us

"Μαύρο Ρόδο" | Αυτή είναι η σπουδαία ερμηνεύτρια πίσω από το soundtrack της σειράς σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους

To "Μαύρο Ρόδο" έρχεται στο Mega και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές - Δείτε φωτογραφίες από την ηχογράφηση

Μαύρο Ρόδο

To "Μαύρο Ρόδο” έρχεται στο Mega και ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα καθηλώσεις τους τηλεθεατές. Πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο" έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας με εξαιρετικούς συντελεστές και υψηλό επίπεδο παραγωγής, ενώ ένα εξαιρετικό τραγούδι θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς.

Συνθέτης του ομότιτλου τραγουδιού είναι ο κορυφαίος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύτρια η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού, το οποίο αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

"Μαύρο Ρόδο" | Αυτή είναι η σπουδαία ερμηνεύτρια πίσω από το soundtrack της σειράς σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους

Τους στίχους έγραψε η Κερασιά Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του. Το τραγούδι "Μαύρο Ρόδο" θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen και θα συνοδεύεται από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ελένη Βιτάλη - Γιώργος Θεοφάνους - Μαύρο Ρόδο

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εκτός από το τραγούδι των τίτλων, θα επενδύσει μουσικά τη σειρά "Μαύρο Ρόδο", η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Το σενάριο, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ελένη Βιτάλη - Γιώργος Θεοφάνους - Μαύρο Ρόδο

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ παίζουν επίσης: Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Ελένη Βιτάλη - Γιώργος Θεοφάνους - Μαύρο Ρόδο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα