Follow us

Μόνο στο Yupiii! Γιώργος Γεροντιδάκης & Στρατής Χατζησταματίου αποκαλύπτουν τα πάντα για τον "Σασμό": "Δόλωμα ο Μανόλης στα χέρια του Ορφανού"

Ο Μανόλης και ο νέος αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός μιλούν για όσα θα δούμε στον β' κύκλο του "Σασμού"

Τηλεθεατής
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Γιώργος Γεροντιδάκης & Στρατής Χατζησταματίου

Ο ένας μπαίνει φέτος στο "Σασμό" ως μυστικός αστυνομικός. Ο άλλος συνεχίζει ως Μανολάκης να βασανίζεται από τύψεις. Οι δύο ηθοποιοί μας μιλούν για τους ρόλους τους, που θα... συναντιούνται πολύ συχνά φέτος. Γιατί ο αστυνόμος Λευτέρης Ορφανός θα χρησιμοποιήσει ως δόλωμα τον Μανολιό για να πιάσει μεγάλα ψάρια. Παράλληλα, ο ίδιος θα πέσει στα δίχτυα της αδελφής του, της Θοδώρας, αλλά θα στηρίξει και το νεαρό φοιτητή.

Διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης στη Χρύσα Παχούμη που εξασφάλισε το Yupiii!

Ο Στρατής Χατζησταματίου μεταξύ άλλων αποκάλυψε:

- Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, ο Μανόλης αντιμετωπίζει τους δαίμονές του;

Κυρίως γιατί καταλαβαίνει ότι η πρώτη φορά που αποκάλυψε σε κάποιον το μυστικό του, απέβη μοιραία. Γεγονός που τον φέρνει στα όριά του, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την κατάσταση που βρίσκεται.

- Η εμφάνιση του νέου αστυνόμου Λευτέρη Ορφανού αναστατώνει τον Μανόλη;

Μέχρι στιγμής, από όσο γνωρίζω από τα επεισόδια που έχω διαβάσει, ο Λευτέρης Ορφανός είναι ο άνθρωπος που του δίνει μια πρώτη ευκαιρία να σταθεί κάπως στα πόδια του. Να ξεφύγει από το σπίτι του. Κάτι που του δημιουργεί ασφάλεια και του δίνει ανεξαρτησία. Μπορεί σεναριακά αυτό να οδηγήσει σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, συνεπώς και σε αποκάλυψη.

- Ο Ορφανός είναι ωραίος άντρας, η Θοδώρα πολύπαθη αδελφή... Μπορεί να προκύψει έρως;

Νομίζω πως όλα από εκεί ξεκινούν! Η Θοδώρα είναι αυτή που θα φέρει τον Μανόλη και τον Ορφανό σε επαφή πρώτη φορά! Γιατί έχει ξεκινήσει μια επαφή. Δεν ξέρω τι είδους επαφή είναι, θα τη δούμε στη συνέχεια. Ανάμεσα στη Θοδώρα και τον Ορφανό χτίζεται κάτι δυνατό!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τη σειρά του ως αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός έδωσε τα πρώτα στοιχεία της εισόδου του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha:

- Ποια στοιχεία συνθέτουν το προφίλ του;

Θα δούμε τον Λευτέρη Ορφανό άλλες φορές να είναι ψυχρός κι άλλες απόλυτα επαγγελματίας, με ό,τι συνεπάγεται. Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία. Είναι ένας ανοιχτός ρόλος και ανάλογα με την εξαιρετική βοήθεια των συναδέλφων μου θα μπορέσει να αναπτυχθεί.

- Θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του Μανόλη;

Προφανώς κάποια στιγμή πρέπει να ανοιχτεί η τράπουλα και να φανεί τι έχει γίνει την προηγούμενη χρονιά. Δεν έχει εμφανιστεί ο άνθρωπος που πραγματικά έχει κάνει το φόνο και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι εγώ αυτός που θα φέρω στην επιφάνεια ό,τι είχε συμβεί.


- Η σχέση του Ορφανού με τον Παύλο Βρουλάκη;

Θα δημιουργηθεί κάποια σχέση ανάμεσα στον Λευτέρη Ορφανό, τον Παύλο Βρουλάκη και τον Ευθύμη Φαρμάκη. Με έναν τρόπο αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να συνδεθούν. Αυτό είναι το πολύ ωραίο στις σειρές, για να μπορέσουν να ενταχθούν νέοι ρόλοι θα πρέπει να έχουν σχέση και με τις ιστορίες και με την κεντρική ιστορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα