Follow us

Μόνο στο Yupiii! Η "Σμύρνη μου αγαπημένη" έρχεται ως μίνι σειρά στον ΑΝΤ1! Πότε έχει πρεμιέρα;

Μάθε τα πάντα για τη πρεμιέρα της μίνι σειράς "Σμύρνη μου αγαπημένη" που έρχεται στον ΑΝΤ1

Τηλέραμα
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Σμύρνη μου αγαπημένη - Μπουράκ Χακί - Μιμή Ντενίση

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στους δέκτες μας την υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση "Σμύρνη μου αγαπημένη" με τη μορφή μίνι σειράς και με νέο υλικό, που δεν είχε προβληθεί στην κινηματογραφική ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ TO "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Το "Σμύρνη μου αγαπημένη" αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα της προσφυγιάς και μας υπενθυμίζει ότι η τραγικότητα του πολέμου παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ. Σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η ιστορία της μεγαλύτερης παραγωγής στα χρονικά του ελληνικού κινηματογράφου "Σμύρνη μου αγαπημένη" μεταφέρεται σε μια μίνι σειρά 4 επεισοδίων, διάρκειας 50 λεπτών και κάνει πρεμιέρα τη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Η σειρά περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές, μέσα από τις οποίες το κοινό έχει την ευκαιρία να εμβαθύνει στα γεγονότα που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά και τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Με πρωταγωνιστές τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Μπουράκ Χακί, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού και ένα δυνατό διεθνές καστ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια (της ενδυματολόγου Φωτεινής Δήμου), μεταφέρει με γνησιότητα την ατμόσφαιρα της εποχής και εξιστορεί τα καταστροφικά γεγονότα. Σκοπός της σειράς, όπως ακριβώς και της ταινίας, είναι να αποτυπώσει τη σκληρή πραγματικότητα του προσφυγικού κύματος, ρίχνοντας φως στην τεράστια διεθνή ανθρωπιστική κρίση, και να εκφράσει σήμερα, 100 χρόνια μετά, το πανανθρώπινο επίκαιρο μήνυμα ότι κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα