Follow us

Πώς θα μειωθεί η κατανάλωση φυσικού αερίου - Tρία σημεία κλειδιά με κίνητρα και αντικίνητρα

Το να επιδοτηθεί "γενναία" το φυσικό αέριο όπως και το ρεύμα δεν θεωρείται πολύ πιθανό, καθώς δεν υπάρχουν οι διαθέσιμοι πόροι.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
πετρέλαιο

"Συνεργασία" κράτους – πολιτών για να ξεπεραστεί ο δύσκολος χειμώνας και να φανεί μια διέξοδος στο ενεργειακό αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η Ευρώπη, αναμένεται να προτείνει ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

Τα πολυαναμενόμενα μέτρα στήριξης, θα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβάλλουν στην επίτευξη του βασικού για φέτος στόχου, που είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση της κατανάλωσης του ακριβού φυσικού αερίου

Η πρόταση συνεργασίας θα περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα και θα αφορά τους πάντες: δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρήσεις, και νοικοκυριά. Η αρχή γίνεται σήμερα με την παρουσίαση του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας στους δήμους. Επειδή ανταπόκριση από το καλοκαίρι όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρόγραμμα "θερμοστάτης" δεν υπήρξε τέσσερις υπουργοί κάνουν νέες ανακοινώσεις για να επιτύχουν εξοικονόμηση τουλάχιστον 10% στο δημόσιο αυτή τη φορά με την απειλή ότι όσοι δεν συμμορφωθούν θα στερούνται προνομίων όπως αυτό των προσλήψεων ή της πρόσβασης στις χρηματοδοτήσεις του κρατικού προϋπολογισμού.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα