"Maestro" | Σε ποια μέρα "κλείδωσε" η προβολή της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Κάθε πότε θα προβάλλεται ο "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA;

Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο MEGA, για να μας παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη σειρά του που έχει γυριστεί στους Παξούς με τίτλο "Maestro".

Σύμφωνα με την Real Life, η σειρά του δημιουργού αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του MEGA φέτος και οι ιθύνοντες αναζητούν την καταλληλότερη θέση στο πρόγραμμα για να λανσάρουν τη σειρά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επικρατέστερη ημέρα για την προβολή της σειράς είναι η Παρασκευή και αυτό γιατί στόχος του καναλιού είναι να χτίσει ένα ισχυρό μπλοκ σειρών στην prime time της Παρασκευής , προγραμματίζοντας στις 21:00 τη νέα κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου με τίτλο "Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη" και μετά στις 22:00 να έρχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στο MEGA σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική που εξετάστηκε με τον "Maestro" να προβάλλεται κάθε Κυριακή , με το σκεπτικό ότι η σειρά που έχει συνολικά 9 επεισόδια, θα έχει χαρακτήρα ειδικού event, ωστόσο προκρίνεται για την ώρα η Παρασκευή.