Follow us

Μόνο στο Yupiii! "Σασμός": H Καλλιόπη παραδίδεται στον Φραγκιαδάκη & συλλαμβάνεται!

Καταιγίδα σαρώνει τις ζωές των ηρώων στον β' κύκλο του Σασμού

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Μαρία Τζομπανάκη - Σασμός

Ο β’ κύκλος του "Σασμού" είναι καταιγιστικός. Τα φονικά, οι τύψεις, ο πόνος, οι ενοχές και η επιστροφή ενός... νεκρού ανατρέπουν τα πάντα! Ο Παύλος Βρουλάκης, που έδωσε την εντολή για το φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές, θεωρεί την Καλλιόπη υπεύθυνη για τη δολοφονία των δύο ανιψιών του. Το αίμα πληρώνεται με αίμα. Απέναντί του θα βρει τον Μαθιό, που θα κάνει τα πάντα για την τιμή της μάνας του Καλλιόπης. Η σύγκρουση Παύλου και Μαθιού θα είναι αιματηρή και αδυσώπητη...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ” ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η "καπετάνισσα", που τηρεί με ευλάβεια τις παραδοσιακές αρχές και τη βεντέτα, τη νέα σεζόν έχει να αντιμετω πίσει τυφώνες και θύελλες. Η Καλλιόπη, βλέποντας ότι συλλαμβάνεται ο γιος της για το φόνο του Άγγελου, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, έχοντας μαζί της τα στοιχεία που την ενοχοποιούν. Ο αστυνόμος αφήνει ελεύθερο τον Μαθιό και τη συλλαμβάνει. Στην ανάκριση επιβεβαιώνει αυτό που του λέει το έμπειρο αστυνομικό ένστικτό του: η Καλλιόπη δεν είναι η φόνισσα του Άγγελου. Και να ήταν μόνο αυτό... Με το που μαθαίνει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη, εγγονός της, αίμα Σταματάκηδων, ξεκινά έναν αγώνα διεκδίκησης του μωρού από τους Βρουλάκηδες και έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει και ένα μεγάλο θεριό, που διψά να τελειώσει τη γενιά των Σταματάκηδων, τον Παύλο Βρουλάκη. Ο Βασίλης Σταματάκης, άντρας της Καλλιόπης, κατα- δικασμένος για το φόνο του Μάρκου Βρουλάκη, δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή. Η εντολή δόθηκε από τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε και θεωρούνταν νεκρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα