Follow us

Νωρίτερα από ποτέ οι πρεμιέρες στην πρωινή ζώνη | Πότε επιστρέφουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές;

Ποιοι σταθμοί σπεύδουν να βγουν στον αέρα για να προλάβουν τους "απέναντι";

Τηλεθέαση

Η πιο ανταγωνιστική χρονιά για την πρωινή ζώνη είναι έτοιμη να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Οι αποφάσεις των καναλιών να προλάβουν τους "απέναντι" έχουν δημιουργήσει ανατροπές της τελευταίας στιγμής με την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την Real Life, η μεγάλη αλλαγή αφορά κυρίως τον Αlpha ο οποίος θέλοντας να προλάβει τον προγραμματισμό του MEGA, αποχαιρετά το σενάριο της πρεμιέρας των εκπομπών του στις 12 Σεπτεμβρίου μετακινώντας το σημείο εκκίνησης μια εβδομάδα νωρίτερα. Έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου θα πουν την πρώτη "καλημέρα" στους τηλεθεατές μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τη Δανάη Μπάρκα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου σύμφωνα με το δημοσίευμα επιστρέφει ανανεωμένη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Ξενοφών Σκιντζή να εντάσσονται στην ομάδα της "Super Κατερίνα".

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι υπόλοιπες πρεμιέρες έχουν προγραμματιστεί ως εξής: στις 29 Αυγούστου θα πει την πρώτη "καλημέρα" η Μπέττυ Μαγγίρα με το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου θα πέσουν και οι υπόλοιποι στη μάχη, με τον Γιώργο Λιάγκα και το ανανεωμένο "Πρωινό" στον ΑΝΤ1, τη πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και το ντουέτο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR να διεκδικούν τη δική τους θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα