Follow us

Ποια πρόσωπα συζητούν για το "Secret Song" στον Alpha;

Τα πρόσωπα-έκπληξη που δέχτηκαν πρόταση για την παρουσίαση

Alpha Rnew

Το "Secret Song" είναι ένα από τα show που ετοιμάζεται να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα τη νέα σεζόν ο Alpha. Παράλληλα με το J2US το κανάλι της Κάντζας θέλει να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό και τη νέα του ψυχαγωγική πρόταση και για τον λόγο αυτό τρέχει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με την Real Life, το μουσικό σόου προορίζεται για μετάδοση ανά δύο εβδομάδες ή ανά μήνα ως special event, ενώ η απόφαση που πήρε το κανάλι για το τιμόνι της παρουσίασης είναι να μην έχει μόνιμο παρουσιαστή, αλλά να βγαίνει σε κάθε επεισόδιο με νέο πρόσωπο που θα υποδέχεται τους καλεσμένους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η έρευνα για τους παρουσιαστές έχει ξεκινήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο να έχει δεχτεί πρόταση και να είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Barking Well Media που θα τρέξει το σόου. Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας στο στόχαστρο της παραγωγής έχει βρεθεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία πρόσφατα με αφορμή τις φήμες για το "Χ-Factor" είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να βρεθεί στο ρόλο της παρουσίασης.

Ένα πρόσωπο έκπληξη που δέχτηκε πρόταση και αρνήθηκε είναι ο Νίκος Μάνεσης, σύμφωνα με τη Real Life. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αρνήθηκε ευγενικά καθώς δεν επιθυμεί να εμπλακεί με τη ψυχαγωγία.

Το "Secret Song" παρουσιάζεται επί σειρά ετών στη Γαλλία με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος υποδέχτεται διάσημους καλεσμένους και τους παρουσιάζει μια έκπληκξη με αγαπημένα τους πρόσωπα βασισμένη στο "μυστικό τους τραγούδι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα