Follow us

Όλα όσα έγιναν στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala του συλλόγου "Η Πίστη"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το sold out event με παρουσιάστρια την Ανθή Βούλγαρη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Τη Χαλκίδα επέλεξε ο σύλλογος "Η Πίστη" για το ετήσιο φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε στον πολυτελή χώρο του Asteria Plage πριν λίγες ημέρες με σκοπό την προώθηση και ενίσχυση του έργου του.

Όλα όσα έγιναν στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala του συλλόγου "Η Πίστη"

Η βραδιά με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη, ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας όπου παρουσιάστηκαν δημιουργίες των ελληνικών brands ρούχων και κοσμημάτων, Mairis Clothing, Solor Clothing & Lithos jewelry καθώς και ξένων σχεδιαστικών οίκων, και ολοκληρώθηκε με το καλοκαιρινό after party του δημοφιλούς τραγουδιστή, Ηλία Καμπακάκη.

Solor Clothing & Lithos Jelwery
Mairis Clothing & Lithos Jelwery

Παρουσία των 1.500 ατόμων που στήριξαν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μαντουδίου– Λίμνης - Αγίας Άννας, κύριος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κύριος Γεώργιος Κελαϊδίτης, απένειμαν τιμητική πλακέτα στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ως συμβολική ένδειξη εκτίμησης για την πολυετή κοινωνική προσφορά της και το πλούσιο ανθρωπιστικό έργο της, την οποία παρέλαβε εκ μέρους της ο Διοικητής των Γενικών Νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Εύβοιας, Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, ο Λιμενάρχης, Κωνσταντίνος Φλουρής, η Γενική Γραμματέας Εγκληματικής Πολιτικής, κυρία Νικολάου Σοφία, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κύριος Γερογιάκομος, οι εκπρόσωποι του Οικονομικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, καθώς και πολλοί άλλοι επιφανείς Χαλκιδέοι.

Ο Σύλλογός "Η Πίστη", που ιδρύθηκε το 1993, απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων "H Αγία Σοφία", στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα" και παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη, έχοντας στο δυναμικό του Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς που εργάζονται καθημερινά στις Αιματολογικές – Ογκολογικές Κλινικές του νοσοκομείου και στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών.

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΑ – ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ, ΘΑΛΕΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

Όπως δήλωσε η Προέδρος του συλλόγου, Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη: "Η συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου βασίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ευαισθησία και αρωγή του κόσμου. Κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, για εμάς είναι ζωτικής σημασίας. Η στήριξη των Χαλκιδέων και κάθε συμπολίτης μας, των εθελοντών, των χορηγών και κάθε φίλου του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους είναι συγκινητική! Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά…"!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία μπορεί να νικηθεί. Ας βοηθήσουμε όλοι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα