Χρήστος Λούλης | Σε αυτή τη σειρά της ΕΡΤ θα πρωταγωνιστήσει μετά τα "Ψέματα" του Alpha

Σε ποια σειρά της ΕΡΤ θα βρεθεί φέτος ο Χρήστος Λούλης;

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ

Ο Χρήστος Λούλης συμμετείχε την φετινή τηλεοπτική χρονιά στα "Ψέματα" του Alpha και ξεχώρισε με την ερμηνεία του. Ο γνωστός ηθοποιός όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επόμενη χρονιά καθώς έχει ήδη κλείσει να συμμετέχει σε νέα σειρά της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του νέου "Τηλέραμα", που εξασφάλισε το Yupiii, ακόμα μία παραγωγή μυθοπλασίας προγραμματίζει να εντάξει στο πρόγραμμά της την ερχόμενη σεζόν η ΕΡΤ, που θα είναι όμως σαν συνέχεια προηγούμενης επιτυχημένης σειράς της. Ύστερα λοιπόν από την ολοκλήρωση του "Όρκου", της σειράς με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γάλλο, Λουκία Μιχαλοπούλου και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς, η δημιουργός της, η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, ετοίμασε ένα ακόμα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή.

Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο Γρηγόρης Μελάς, τίτλος του είναι "Η πτώση" και στο επίκεντρό της βρίσκεται πάλι ένας κορυφαίος χειρουργός, ο Φίλιππος, που κατηγορείται ότι χειρούργησε χωρίς να είναι ανάγκη τον παράνομο δεσμό της συζύγου του και τον "οδήγησε" στον θάνατο. Μέσα σε μία μέρα ο Φίλιππος, που θα τον ενσαρκώσει ο Χρήστος Λούλης, χάνει τα πάντα, αφού κάποιοι του έχουν στήσει με χειρουργικό τρόπο ένα καλοστημένο κόλπο. Μυστήριο, αγωνία, συγκινήσεις και πολλές ανατροπές στην "Πτώση", στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα οι Κίκα Γεωργίου, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρίστος Γεωργίου και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!