Follow us

Μόνο στο Yupiii! "Το Κόκκινο Ποτάμι": H Ιφιγένεια σε απόγνωση βρίσκει στήριγμα στον γιατρό Δημοσθένη Μαντά

Η συνάντηση της Ιφιγένειας με το γιατρό Μαντά θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής της - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Τηλεθεατής
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Το κόκκινο Ποτάμι - Τηλεθεατής

Η υπερπαραγωγή "Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια", στο OPEN, είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρει στη δίνη της. Μετά την αφήγηση του χρονικού της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, έρχεται για να μας ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο που οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην προσφυγιά και την εξαθλίωση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΤΗΛΕΘΕΑΤΉΣ” ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η Ιφιγένεια στο πλοίο, με το μονάκριβο γιο της αγκαλιά, καθώς απομακρύνεται από την πατρίδα της, του σιγοψιθυρίζει: "Αφήνουμε για πάντα τον τόπο μας. Φεύγουμε. Μακριά από την πατρίδα. Ποτέ δεν θα στερέψουν τα δάκρυά μας. Πάντα θα κλαίμε για τους ανθρώπους μας, που αγαπήσαμε. Γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχουμε... Ο θάνατος είναι μικρός μπροστά στη θύμηση και στην αγάπη". Στο πλοίο το μωρό αρρωσταίνει και η Ιφιγένεια αναγκάζεται να κατέβει στη Θεσσαλονίκη, για να του σώσει τη ζωή.

Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο, στα βάθη της Τουρκίας. Ο Νικολαΐδης, στην Τουρκία, μόλις ανακτά τις δυνάμεις του ψάχνει για τη γυναίκα του και τις κόρες του, καθώς δεν γνωρίζει την τύχη τους.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ιφιγένεια βάζει σκοπό της να γυρίσει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της τον Μίλτο, αλλά και τον πατέρα της. Αφού βεβαιώνεται ότι το παιδί σώθηκε και είναι ασφαλές, ξεκινάει για το παράτολμο ταξίδι στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ "η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους" φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Ο Όμηρος Πουλάκης υποδύεται τον ιδεαλιστή μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά, που υπηρετεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα