Follow us

Μόνο στο Yupiii! "Φλόγα και Άνεμος" φουντώνουν την πυρκαγιά

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1, "Φλόγα και Άνεμος"

Τηλέραμα
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη  Άρης Λεμπεσόπουλος - Φλόγα και άνεμος

Ο ιδρυτής της γνωστής πολιτικής οικογένειας Γεώργιος Παπανδρέου ερωτεύεται μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της εποχής, την Κυβέλη. Με έναν έρωτα... ανατρεπτικό και δύσκολο. Μια σχέση αντισυμβατική, "Φλόγα και άνεμος", που αρχικά κρατήθηκε κρυφή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ” ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η νέα δραματική σειρά, που θα εκτυλιχτεί σε 12 επεισόδια και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, θα ξεκινήσει μέσα στη δικτατορία, το 1968... Εποχή που η Κυβέλη, την οποία υποδύεται η σπουδαία Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, επισκέπτεται στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον οποίο ερμηνεύει ο Άρης Λεμπεσόπουλος (έπειτα από χρόνια, τον είδαμε και πέρυσι στην τηλεόραση, στη "Σκοτεινή θάλασσα" του MEGA).

Ταυτοχρόνως, στην υπόθεση εμπλέκονται ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα), που, αν και καταφθάνουν στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους, θα συνδεθούν με τις μυστικές υπηρεσίες της εποχής και ειδικότερα με τον Φώντα (Αργύρης Πανταζάρας) και τη γυναίκα του Όλγα (Λένα Παπαληγούρα).

Και καθώς η Ιστορία έχει τα δικά της σχέδια στην πορεία των χρόνων, μέσα από ένα καλειδοσκόπιο ιστορικών γεγονότων που καθόρισαν τη χώρα θα ανακαλύψουμε πώς ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας γνώρισε αυτή τη σπουδαία κυρία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου...

Στα νεανικά τους χρόνια το ζευγάρι υποδύονται η Μαρία Παπαφωτίου και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και εμείς θα ακολουθήσουμε τη σπαρακτική τους πορεία από τη γνωριμία και τον έρωτά τους ως τον γάμο αλλά και τον χωρισμό τους το 1951. Πάντως "υπήρχε" ένα πάθος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα