Τα γυαλιά ηλίου των διακοπών | Ποια να διαλέξεις για ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας

Τα γυαλιά ηλίου που ανακαλύψαμε στο Lenshop είναι ό,τι θα χρειαστείς στις διακοπές - και σ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και οι διακοπές απαιτούν, μεταξύ άλλων, καλή προετοιμασία αναφορικά με τα outfits που θα πάρεις στη βαλίτσα σου. Από αυτή, ασφαλώς, δεν μπορεί να απουσιάζει ένα βασικό αξεσουάρ του καλοκαιριού: τα γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα σ' όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα περισσότερο όμως την εποχή του καλοκαιριού που ο ήλιος είναι πιο δυνατός και η προστασία των ματιών από τις ακτίνες UV πιο απαραίτητη από ποτέ! Είναι, όμως, και το αξεσουάρ που αναλαμβάνει να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση, ακόμα και την πιο casual και απλή. Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις μια λίστα με τα γυαλιά ηλίου που θα χρειαστείς στις διακοπές σου, η ποικιλία από σχέδια που θα βρεις στο Lenshop είναι αυτή που θα σου εξασφαλίσει ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας, με οποιοδήποτε outfit: από τα πρωινά στην παραλία μέχρι εκείνα στα απογευματινά κοκτέιλ.

Ποια γυαλιά ηλίου να επιλέξεις;

Βασικός κανόνας στην επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου είναι να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σου. Αν πρέπει να συνοψίσουμε σε key points ποια είναι τα κατάλληλα σχέδια για κάθε πρόσωπο, σημείωσε τα εξής:

-Σ' ένα οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν σχεδόν όλα τα στιλ γυαλιών ηλίου, ιδιαίτερα όμως τα aviators και τα cat-eye.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr