Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης: Φραστική επίθεση έξω από τα δικαστήρια - "Αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά"

Φραστική επίθεση δέχτηκε έξω από τα δικαστήρια ο κατηγορούμενος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Του φώναξαν "Αληταρά μεγαλώνουμε παιδια".

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Πέτρος Φιλιππίδης

Λεκτική επίθεση δέχτηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, την ώρα που έφτανε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8:30, όταν ο κατηγορούμενος έφτασε συνοδευόμενος από αστυνομικούς στα δικαστήρια χωρίς χειροπέδες. Στο σημείο βρίσκονταν δημοσιογράφοι και κάμερες, περιμένοντας την άφιξή του.

"Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις - Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά"

Ξαφνικά ένας πολίτης τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει: "Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς". Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν απάντησε και το επεισόδιο έληξε άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως χτες Τετάρτη κατέθεσε φίλος της πρώτης ηθοποιού που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Ο μάρτυρας κατέθεσε όσα του είχε περιγράψει η φίλη του για την ημέρα που ο κατηγορούμενος θιασάρχης φέρεται να βίασε τη γυναίκα, στη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού.

Ο Φιλιππίδης δικάζεται για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Σοκαριστική καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

17 Απρ 2024 11:42