Follow us

Nautica x Pull&Bear | H νέα fashion συλλογή έχει εμπνευστεί από την ανοιχτή θάλασσα

Το εμβληματικό στυλ της Nautica επανερμηνεύεται και προσγειώνεται στην πόλη.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
PULL

Τα Pull&Bear παρουσιάζουν μια νέα κολεξιόν που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Nautica, μια από τις πιο γνωστές lifestyle μάρκες στον κόσμο. Πρόκειται για μια συνεργασία που επικεντρώνεται στους νέους, με βάση τις τελευταίες τάσεις της urban μόδας και της μουσικής.

Nautica x Pull&Bear | H νέα fashion συλλογή έχει εμπνευστεί από την ανοιχτή θάλασσα

Στην κολεξιόν Nautica x Pull&Bear πρωταγωνιστούν τα total looks που περιλαμβάνουν από παρκά και βερμούδες με color block μέχρι τζάκετ hoodie συνδυασμένα με παντελόνια cargo με αποσπώμενα τμήματα. Ξεχωρίζουν οι μακρυμάνικες μπλούζες πόλο με πολύχρωμα τμήματα, τα total looks που αποτελούνται από vintage σορτς και φούτερ, καθώς και οι μπλούζες με εμβληματικά λογότυπα της μάρκας. Επιπλέον, περιλαμβάνονται δυο ρούχαα από συνθετικό ύφασμα ripstop.

PULL

Σε όλη την κολεξιόν ενσωματώνονται στοιχεία εμπνευσμένα από την ανοιχτή θάλασσα, όπως οι σημαίες, οι ναυτικοί κώδικες και μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει σκούρο μπλε, πράσινο, λευκό και κίτρινο, αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες της Nautica.

PULL

Όσον αφορά τα εξωτερικά ρούχα, τα δίχρωμα αδιάβροχα με αντίθεση και τυπωμένο λογότυπο γίνονται επίσης ένα απολύτως απαραίτητο κομμάτι. Επιπλέον, το τμήμα αξεσουάρ περιλαμβάνει sneakers, σανδάλια vamp, καπέλα τζόκεϊ και καπέλα bucket.

PULL

Η κολεξιόν Nautica x Pull&Bear θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Pull&Bear και στο www.pullandbear.com.
PULL

PULL

Περισσότερες πληροφορίες:
@pullandbear
www.pullandbear.com/es

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα