Follow us

Η Ξανθή Τζερεφού αποκαλύπτει πώς το FreeStyle Libre μπορεί να απογειώσει το καλοκαίρι της!

Το λαμπερό κορίτσι του GNTM έχει μπει για τα καλά στον κόσμο του fasion industry και απολαμβάνει την καθημερινότητά της!

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ξανθή Τζερεφού

Τη γνωρίσαμε στο GNTM ως μία από τις πιο ξεχωριστές συμμετέχουσες και όχι για τους πιο συνηθισμένους λόγους. Η εντυπωσιακή Ξανθή Τζερεφού έκτοτε έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της Μόδας, ενώ έκανε το δικό της statement στο fashion show του Βασίλη Ζούλια, όταν περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας τον δικό της αισθητήρα μέτρησης γλυκόζης και δίνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα body positivity και κατάργησης των διακρίσεων απέναντι σε ανθρώπους με διαβήτη.

Πλέον η Ξανθούλα, όπως την αποκαλούσε η Βίκυ Καγιά και έτσι τη σύστησε στο κοινό, είναι το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα που περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας αισθητήρα μέτρησης γλυκόζης, αφού δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει ότι ζει με τον διαβήτη από ηλικία 7.5 ετών!

Η Ξανθή Τζερεφού αποκαλύπτει πώς το FreeStyle Libre μπορεί να απογειώσει το καλοκαίρι της!

Εμείς τη συναντήσαμε και συζητήσαμε μαζί της τις λεπτομέρειες του καλοκαιρινού της στιλ, αποκαλύπτοντας πως έχει βρει έναν πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινότητα της με τον διαβήτη, το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του στυλ σου;
Το στυλ μου είναι κυρίως άνετο και με πολύ χρώμα. Μου φτιάχνει την διάθεση το χρώμα και τα διαφορετικά σχέδια, μπορεί κάποιος να καταλάβει την διάθεσή μου από αυτά που έχω επιλέξει να φορέσω. Νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν φοράω κάτι άνετο που μου αρέσει και είναι εύκολο να κινούμαι μ' αυτό.

Πες μας τα 5 κομμάτια της ντουλάπας σου με τα οποία μπορείς να βγάλεις όλο το καλοκαίρι
Το αγαπημενο μου φόρεμα, τα σανδάλια μου, ενα σορτς, ενα μπλουζάκι και το μαγιό μου.

Φόρεμα ή τοπ+σορτς;
Ξεκάθαρα φόρεμα! προσπαθώ όσο μπορώ να παραμένω άνετη και δροσερή.

Ξανθή Τζερεφού

Φλατ σανδάλια ή πέδιλα;
Φλατ σανδάλια, δεν φοράω σχεδόν ποτέ ψηλά παπούτσια.

Μαγιό ολόσωμο ή μπικίνι;
Μπικίνι για να αλλάζω το σετ και να βάζω διαφορετικά κομμάτια έτσι ώστε να φαίνονται διαφορετικά.

Ποια είναι τα αξεσουάρ που παίρνεις πάντα μαζί σου;
Τα γυαλιά ηλίου μου, τα σκουλαρίκια μου και φυσικά τον αισθητήρα μου FreeStyle Libre για την παρακολούθηση της γλυκόζης!

Το FreeStyle Libre είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου το καλοκαίρι?
Να σου πω την αλήθεια, όχι απλά είναι κομμάτι του στυλ μου, αλλά από τότε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και άφησα οριστικά πίσω μου τον παραδοσιακό τρόπο μέτρησης της γλυκόζης νιώθω απελευθερωμένη και πολύ πιο σίγουρη για τη διαχείριση του διαβήτη μου.
Πέρα από το γεγονός πως δεν χρειάζεται να τρυπάω τα δάχτυλά μου και η ζωή μου γίνεται αυτόματα πιο εύκολη, ταιριάζει με όλα μου τα outfit καθώς ο αισθητήρας είναι πολύ μικρός (σαν ένα νόμισμα των 2€), διακριτικός και μπορεί κανείς να τον συνδυάσει με τα πάντα. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να κάνω μια σάρωση του αισθητήρα με το κινητό μου τηλέφωνο, για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τη γλυκόζη μου και να μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα την καθημερινότητά μου!

Ξανθή Τζερεφού

Πως νιώθεις που τους καλοκαιρινούς μήνες ο αισθητήρας σου είναι περισσότερο ευδιάκριτος στον κόσμο? Νιώθεις άνετα να κυκλοφορείς με αυτόν?
Ποτέ δεν έχω ντραπεί για τον διαβήτη μου ή σκεφτεί τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας όταν με βλέπει στο δρόμο να φοράω τον αισθητήρα μου! Ίσα ίσα, το καλοκαίρι που είναι περισσότερο ευδιάκριτος ο αισθητήρας, το βλέπω σαν ευκαιρία να μάθει περισσότερα ο κόσμος για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένας άνθρωπος με διαβήτη από την τεχνολογία του FreeStyle Libre. Πιστεύω επίσης, ότι είναι πολύ σημαντικό τους καλοκαιρινούς μήνες τα κορίτσια που έχουν διαβήτη να μην ντρέπονται να κυκλοφορούν με τον δικό τους αισθητήρα και να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα