Follow us

Αντριάνα Παρασκευοπούλου | Σε ποια θέση "κλείδωσε" η εσωτερική μετακίνησή της στην ΕΡΤ;

Το επόμενο βήμα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου μετά τη μετακίνησή της από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Με εντατικούς ρυθμούς οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζουν τον προγραμματισμό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς η ενημέρωση θα συνεχίσει να τρέχει με γοργούς ρυθμούς λόγω της επικείμενης προεκλογικής περιόδου και την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με την Real, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα μετακινηθεί από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ στο Μεσημβρινό Δελτίο, καθώς ο Γιώργος Κουβαράς ενόψει έντονης πολιτικής επικαιρότητας θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του Δελτίου των 21:00, θέλοντας να δώσει έντονο πολιτικό στοιχείο με τη συνεχή φιλοξενία αρχηγών κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ύστερα από συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, θα παραμείνει σε ρόλο πρώτης γραμμής και θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του Δελτίου των 15:00, παρόλο που είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση για να αναλάβει καθημερινή ή βραδινή εκπομπή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Αντύπα υπό την ερμηνεία της Κελεκίδου - Δείτε το video

Το να πείσεις τον Αντύπα, να χορέψει ζεϊμπέκικο, δεν είναι εύκολη υπόθεση,αλλά η Κέλλυ Κελεκίδου το κατάφερε, ξεσηκώνοντάς τον με την ερμηνεία της.

22 Οκτ 2025 16:35