Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει και επίσημα στο ΟΡΕΝ | Η ανακοίνωση του καναλιού

Η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε και επίσημα το "πράσινο φως" για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με το "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" στο ΟΡΕΝ

Μπέττυ Μαγγίρα R

Στην πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ με το "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" θα παραμείνει και επίσημα η Μπέττυ Μαγγίρα και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει και επίσημα στο ΟΡΕΝ | Η ανακοίνωση του καναλιού

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του σταθμού ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και με μια επίσημη ανακοίνωση το ΟΡΕΝ υπογραμμίζει πως η Μπέττυ Μαγγίρα θα συνεχίσει να μας καλημερίζει από το φθινόπωρο τα πρωινά στις 9:50 με το "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Η επίσημη ανακοίνωση

Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα