Φέτος βάλε ιταλικό αέρα στις εμφανίσεις σου | Οι τσάντες της Carpisa που θα κάνουν update στο στιλ σου

Φέρε την ιταλική φινέτσα της Carpisa στo καλοκαιρινό σου look.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μας όσον αφορά τη μόδα είναι οι τσάντες. Όσες και αν έχουμε υπάρχει πάντα χώρος για ένα ή και περισσότερα σχέδια. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι στιλιστικές απαιτήσεις διαφοροποιούνται αρκετά από τις προηγούμενες σεζόν, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τη συλλογή μας. Ανάμεσα στις must - have τσάντες της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπα ξεχωρίζουν εκείνες για την παραλία. Μην ξεχνάς πως με το κατάλληλο σχέδιο, μπορείς να αναβαθμίσεις το beach look και αυτό ακριβώς θα γίνει με τις νέες τσάντες της Carpisa, τις οποίες θα κρατήσεις και στην πόλη.

Οι τσάντες που θα κρατήσεις φέτος το καλοκαίρι

H Carpisa, αφού αφιέρωσε τα δύο πρώτα κεφάλαια του καλοκαιριού στις ατμοσφαιρικές πόλεις Vietri και Positano, με την πανέμορφη θέα, συνεχίζει να εμπνέεται για τις συλλογές της από τα υπέροχα καλοκαιρινά τοπία της χώρας της, με τρίτο σταθμό την Ischia. Πρόκειται για το γραφικό νησί απέναντι από τη Νάπολη, που περιβάλλεται από τη φύση, κι έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς και τώρα εμπνέει την Carpisa.

Τα νέα σχέδια της συλλογής κρατάει η Matilde Rastelli και φωτογραφίζεται σε διάφορα στιγμιότυπα μιας τυπικής ιταλικής γιορτής, φορώντας μια ιδιαίτερη και πολύχρωμη συλλογή, που είναι απόλυτα σύμφωνη με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr