Follow us

Οι 3 λόγοι που θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι ασυνήθιστο

Είναι στο χέρι μας κυριολεκτικά να απελευθερώσουμε το καλοκαίρι και να γευτούμε στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
PULZE

Ναι, σε καταλαβαίνω. Αν κάτι σου είχε λείψει τελευταία από το καλοκαίρι είναι αυτή η αίσθηση ελευθερίας που πάντα μάς χάριζε. Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεσυνηθίσουμε τους περιορισμούς και να δώσουμε στην πιο απολαυστική εποχή του χρόνου τον ασυνήθιστο χαρακτήρα που τόσο της ταιριάζει.

Μην ρωτάς λοιπόν τι μπορεί να κάνει το καλοκαίρι για εσένα, αλλά σκέψου τι μπορείς να κάνεις εσύ για το καλοκαίρι.

Φέτος λοιπόν το απελευθερώνουμε.

Καλοκαίρι είναι να χαράζει και να γυρνάτε με τις κολλητές σου να κοιμηθείτε περπατώντας ξυπόλυτες, κρατώντας τα σανδάλια σας στα χέρια. Για σκέψου, είχες τόσο καιρό να ζήσεις ξανά αυτή την εμπειρία, που πλέον σου μοιάζει ασυνήθιστη. Άλλωστε το ασυνήθιστο έχει το χαρακτήρα που του δίνεις εσύ.

Και όλα αυτά βρίσκονται στο χέρι σου, όπως οι 2 νέες γεύσεις του PULZE, iD Capsule Summer Red και iD Capsule Forrest Purple, οι οποίες δίνουν αίσθηση δροσιάς και έντονες αρωματικές νότες στην πιο απολαυστική εποχή του χρόνου.

Οι 3 λόγοι που θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι ασυνήθιστο

Μαζί με τις νέες γεύσεις Watermelon και Berry του PULZE, μας περιμένουν ταξίδια δίχως περιορισμούς, συναυλίες γεμάτες από κόσμο, διασκέδαση και χοροί μέχρι τελικής πτώσης.

Ναι, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ασυνήθιστο γιατί αφήνουμε πίσω μας όσα του στερούσαν την ανεμελιά του.

Ταξίδεψε πολύ

Θες να κάνεις island hopping; Αμέ, γίνε η θαλασσοπόρος του Αιγαίου. Θες να πάρεις τα βουνά; Γύρισε όλα τα παραμυθένια μονοπάτια των βουνών και των φαραγγιών. Προτιμάς να πας στο εξωτερικό; Υπέροχα, τα ποτάμια, οι λίμνες και τα δάση της Ευρώπης σε περιμένουν. Προτιμάς την οικειότητα του χωριού; Πήγαινε εκεί και άραξε με την παρέα σου. Ό, τι και αν επιλέξεις, ταξίδεψε. Φέτος μπορείς χωρίς κανένα περιορισμό. Όπου και αν πας μην ξεχάσεις τα νέα iD capsules του PULZE και όταν νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή σπάσε τη γευστική μπίλια για να απελευθερώσεις τις μοναδικές γεύσεις τους, Watermelon και Berry.

pulze

Χόρεψε πολύ

Σε club, σε πίστες, σε συναυλίες, σε μεγάλα festival. Η μουσική υπάρχει για να μας φτιάχνει τη διάθεση και αψηφά τις ταμπέλες. Απόλαυσε έξω, όρθια, αγκαλιά με τα αγαπημένα σου άτομα τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που σε ανεβάζουν και σε κάνουν να περνάς καλά. Ξεφάντωσε. Ειδικά στην Αθήνα κάθε μέρα γίνεται και κάποιο live, πολλά από αυτά μάλιστα δωρεάν. Από την πλατεία Νερού, την Τεχνόπολη, τα υπαίθρια θέατρα (Βύρωνας, Νίκαια, Πετρούπολη) μέχρι τα μαγαζιά της παραλιακής, το ζητούμενο είναι να έχεις επιλογές και τότε σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σου. Όπως με τις νέες γεύσεις PULZE όπου μπορείς να απελευθερώσεις τη γεύση κυριολεκτικά όποτε θες, στην αρχή ή πιο μετά…

Βγες πολύ

Κάποτε σνόμπαρες το "χαλαρό ποτάκι" γιατί στο μυαλό σου ισοδυναμούσε με μια βαρετή έξοδο; Όχι πια. Θες να αναζητήσεις την αληθινή γεύση της Αθήνας δοκιμάζοντας το εκλεκτό και πολυσυλλεκτικό street food της; Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή. Επιθυμείς από την άλλη να έχεις πιο high-end γαστρονομικές εμπειρίες; Τα γαστρονομικά εστιατόρια σε περιμένουν. Γενικά, βγες έξω. Εδώ και δύο χρόνια έχεις λιώσει όλες τις σειρές σε όλες τις πλατφόρμες, ήρθε ο καιρός να κλείσεις την οθόνη. Streamαρε λιγότερο, κάνε την πόλη δική σου και μην ανησυχείς για την μπαταρία του PULZE. Προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση.

PULZE

Φέτος απελευθερώνουμε το καλοκαίρι με τις νέες γεύσεις Watermelon και Berry του PULZE. Δίνουμε χρώμα και άρωμα στην πιο απολαυστική εποχή του χρόνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα