Follow us

Σοβαρά τώρα; Έχει ανάγκη η Ναταλία Γερμανού να ασχοληθεί με το "Όλα Γκουντ";

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος είδε την αντίδραση της Νάταλι Κάκκαβα και γράφει για την "κόντρα" των δύο εκπομπών

Ναταλία Γερμανού - Όλα Γκουντ

Είναι αστείο γιατί την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο ακούω το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου (του γιου του Γιάννη Πλούταρχου) με τίτλο "Κάνε μας τη χάρη" και στίχους τύπου "Βρε καλώς την πάλι, μας θυμήθηκες" και "Κάνε μας τη χάρη, που φταίω κι από πάνω". Και θα μπορούσαν αποσπασματικά οι στίχοι (και η διάθεση γενικότερα) αυτού του τραγουδιού να είναι η απάντησή μου στη Νάταλι Κάκκαβα μπροστά στο δήθεν μένος της Ναταλίας Γερμανού. Αλλά δεν θα το κάνω γιατί πρέπει να γράψω και χίλιες ακόμα λέξεις που θα στηρίζουν την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια.

Τι έχει παιχτεί εδώ; Η Ναταλία Γερμανού είπε στον αέρα του "Καλύτερα δε γίνεται" πως... μαθαίνει ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη επιστρέφει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και το "Πρωινό". Καμία αναφορά σε "Όλα Γκουντ", καμία αναφορά σε Γκουντάρα κλπ. Φυσικά η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη και η Νάταλι Κάκκαβα -και όχι ο Γρηγόρης Γκουντάρας- βρήκε την ευκαιρία να την πει στην τηλεοπτική της αντίπαλο, επειδή θεωρεί μη συναδελφικό να αποκαλύπτει εμμέσως πως μια απέναντι εκπομπή χάνει έναν βασικό συνεργάτη (άλλο που όλα τα Μέσα γράφουν πως σταματάει γενικώς) και κυρίως επειδή έχει καλεσει στην εκπομπή της (δηλαδή το "Καλύτερα δε γίνεται”) όποιον δεν συμπαθεί το δίδυμο της αντίπαλης της εκπομπής, δηλαδή το "Όλα Γκουντ".

Σοβαρά τώρα;

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το "Καλύτερα δε γίνεται" -με όποια ομάδα και αν είχε στο πλευρό της η Ναταλία Γερμανού- παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης τα τελευταία πολλά χρόνια. Οπότε το τρικ να "βλάψει" τους απέναντι για να καρπωθεί κάτι η δική της εκπομπή δεν υφίσταται. Αυτό το κάνει ο follower, όχι ο leader. Τουναντίον όποια αναφορά της στους απέναντι θα οφελούσε τους απέναντι. Κάπου -νομίζω στο "Happy Day”- άκουσα πως η Κάκκαβα εννοούσε ότι η Γερμανού είχε καλέσει τον Τσαλίκη, που είχε τη γνωστή κόντρα με το δίδυμο Γκουντάρα-Κάκκαβα και τον ΣΚΑΪ, με τον Φραγκολιά να παρεμβαίνει για να επισημάνει πως ο Τσαλίκης έκανε εκπομπή στον Alpha οπότε τι πιο λογικό από το να βγει στη Ναταλία για να προωθήσει τη δουλειά του, έτσι κι αλλιώς... Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι βέβαια προσωπικός φίλος της Ναταλίας Γερμανού και δεν θα ρωτήσει καμία απέναντι εκπομπή ή κανάλι για το αν θα τον καλέσει στην εκπομπή της. Ειδικά αν ο απέναντι είναι ο ΣΚΑΪ με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την εκπομπή που τελικά του πήραν, το "Big Brother".

Θα τους ρωτούσαν κιόλας;

Και αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα στις κανονικές τους διαστάσεις, η Ναταλία Γερμανού δεν είπε ποτέ τίποτα για το "Όλα Γκουντ". Αντίθετα, η Νάταλι Κάκκαβα τελείως συγκεκριμένα είπε πως έχει μεγαλώσει με τη Ναταλία Γερμανού τηλεοπτικά, βλέποντας τις εκπομπές της, πράγμα που μόνο κομψό δεν το λες από γυναίκα προς γυναίκα. Ακόμα και αλήθεια να ήταν, δεν το λες. Ακόμα και να επιβεβαιωνόταν η είδηση για την Αφροδίτη Γραμμέλη (που ουσιαστικά μίλησαν για έναν σχεδιασμό και μία κρούση από το "Πρωινό", αλλά όχι για οριστική συμφωνία – κάτι που μπορεί και να είχε συμβεί στις προθέσεις και τα λόγια) οι "Όλα Γκουντ" θα έπρεπε να το είχαν χειριστεί αλλιώς. Και πάλι όμως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μη σχολιάζουν τους απέναντι, ειδικά στις μέρες μας, που τα σημαντικά προς σχολιασμό είναι ελάχιστα.

Σε κάθε περίπτωση το να μπλέξεις το όνομά σου -αρνητικά ή θετικά- με αυτό της Ναταλίας Γερμανού καλό μπορεί να κάνει στους παρουσιαστές μιας εκπομπής που ολοκληρώνεται, κακό δεν γίνεται. Το να ασχολείσαι ή να ασχολείται μαζί σου ο "ηγέτης" του Σαββατοκύριακου δεν χάλασε ποτέ κανένα. Καλύτερα όντως δε γίνεται.

Με λίγα λόγια: Αφήστε ήσυχη τη Ναταλία Γερμανού. Ας παρουσιάζατε στο κοινό μια πιο επιτυχημένη εκπομπή ώστε τώρα να μιλούσαμε για τη λαμπρή πορεία σας και όχι για τους συνεργάτες που χάνετε ή το όποιο τηλεοπτικό σας μέλλον διαγράφεται, εύχομαι υπέροχα.

Αυτά.

Υ.Γ. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι άριστος στη δουλειά του. Τα άνωθεν δεν αποτελούν κριτική στο ταλέντο του (ακόμα και σε αυτό της συζύγου του που δεν είναι η αδυναμία μου τηλεοπτικά). Αποτελούν ωστόσο κριτική στην εκπομπή του(ς) και στη μέθοδο που επιλέγουν να συζητηθούν από τα media, ακόμα και λίγο πριν την εκπνοή της σεζόν.

Σοβαρά τώρα; Έχει ανάγκη η Ναταλία Γερμανού να ασχοληθεί με το "Όλα Γκουντ";

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα