"Άλυτος γρίφος" οι διαπραγματεύσεις Λιάγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τις διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1;

Ακόμα και αν κάποιοι πιστεύουν πως όλα έχουν "κλείσει" για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, τον ΑΝΤ1 και τις χωριστές εκπομπές που (μάλλον) θα ήθελαν για την επόμενη σεζόν, οι πληροφορίες μου μάλλον δεν συμφωνούν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αυτή τη στιγμή έχουν να παρουσιάσουν μια ομολογουμένως μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, αφού το "Πρωινό" αρκετές ημέρες της εβδομάδας σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Το διάσημο τηλεοπτικό δίδυμο απέδειξε εμπράκτως πως μπόρεσε να φέρει εις πέρας μια τόσο απαιτητική αποστολή, επαναφέροντας στην πρώτη γραμμή την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ειδικά μία σεζόν που η Ψυχαγωγία αποδεκατίστηκε, το κανάλι δεν είχε πρόσφατο ανάλογο παρελθόν κοινωνικού τηλεοπτικού περιεχομένο, ενώ το σύνολο της πορείας του σταθμού δεν ήταν το αναμενόμενο ώστε να στηρίξει με περιεχόμενο το πρωινό του μαγκαζίνο.

Έχοντας μια τόσο σημαντική επιτυχία στα χέρια τους, ακόμα και αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά όσα σχεδιάζονται στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν μιλούν για έναν "άλυτο γρίφο". Μένει να δούμε ποιος θα κάνει πίσω, ποιος θα περάσει την πρότασή του, αλλά και ποιος θα γελάσει τελευταίος, μιας και το 26% του Γιώργου Παπαδάκη στο πολύδιεκδικούμενο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής του, το πρωί της Δευτέρας, δείχνει πως το "Καλημέρα Ελλάδα" είναι ένα επιτυχημένο άρμα που δεν πρόκειται να "αλλάξει" για να χωρέσει φιλόδοξους σχεδιασμούς που θα ακολουθούν στον κορμό του προγράμματος.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως στις δημοσιεύσεις μου εδώ και πολλούς μήνες αναφέρω πρόθεση των παρουσιαστών να αυτονομηθούν, αλλά ποτέ δεν έκανα λόγο για οριστική απόφαση από την πλευρά του σταθμού. Μην ξεχνάμε πως ως δίδυμο σημείωσαν τη μεγαλύτερη επιτυχία της πορείας τους, ως δίδυμο ανέστησαν και το "Πρωινό".