Follow us

Λαμπερή παρουσίαση του βιβλίου "Διατροφή και Εγκυμοσύνη" από τον Δρ. Στέφανο Χανδακά & τη Δρ. Μαρία Ψωμά

Το βιβλίο του Στέφανου Χανδακά και της Μαρίας Ψωμά με τίτλο "Διατροφή και εγκυμοσύνη" μόλις κυκλοφόρησε - Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση στο Μουσείο Μπενάκη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Δρ. Μαρία Ψωμά, Δρ. Στέφανος Χανδακάς

Την 1η Ιουνίου παρουσιάσθηκε το βιβλίο του γυναικολόγου δόκτωρα Στέφανου Χανδακά και της ιατρού-βιοπαθολόγου δόκτωρ Μαρίας Ψωμά (Εκδόσεις Φερενίκη). Στον κατάμεστο δεύτερο όροφο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Κουμπάρη 1, με θέα τον Εθνικό Κήπο, οι παριστάμενοι μοιράσθηκαν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας των δύο κορυφαίων επιστημόνων για την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, δόκτωρ Αλέξης Κελέκης, ενώ υποστηρικτής της εκδόσεως είναι η εταιρία Καραμολέγκος. Τα πνευματικά δικαιώματα των συγγραφέων θα διατεθούν για να υποστηρίξουν έρευνα που αφορά στη γονιμότητα και υπογονιμότητα από την Ερευνητική ομάδα "Φυσιολογίας Αναπαραγωγής και Κλινικής Εμβρυολογίας" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα.

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς δήλωσε: "Πρόκειται για έναν πολύ χρήσιμο οδηγό για τις γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, την φάση αυτή της ζωής τους, που θέλουν να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για το σώμα τους και για την υγεία των ιδίων και των εμβρύων τους. Η διατροφή αποτελεί το θεμέλιο για μία ομαλή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι".

Η Δρ. Μαρία Ψωμά είπε: "Είναι ένα βιβλίο που υπερτονίζει τη σημαντικότητα της διατροφής στην εγκυμοσύνη. Η διατροφή, 13 μήνες πριν, 4 μήνες πριν τη σύλληψη και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης, είναι καθοριστική για την υγεία της μητέρας και του εμβρύου. Αναφέρονται αναλυτικά οδηγίες διατροφής για κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης, κατά το θηλασμό, καθώς και πώς να χαθούν τα κιλά μετά από τον τοκετό".

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο "Διατροφή και Εγκυμοσύνη" από το e-shop των εκδόσεων Φερενίκη και από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

Δρ. Μαρία Ψωμά, Δρ. Στέφανος Χανδακάς

Βιβλίο Διατροφή και Εγκυμοσύνη.

Δρ. Μαρία Ψωμά, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Χρήστος Ζαμπούνης

banner

Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Δρ. Μαρία Ψωμά, Χρήστος Ζαμπούνης

Κοινό παρουσίασης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα