Follow us

Ένα τραγούδι ακόμα | Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται μία ακόμα αγαπημένη τραγουδίστρια!

Όλα όσα έρχονται αυτήν την Παρασκευή στο "Ένα τραγούδι ακόμα"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου στο "Ένα Τραγούδι Ακόμα", την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η πάντα απολαυστική Ελένη Δήμου, έρχεται στο "Ένα τραγούδι ακόμα" και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο πρωτοποριακή ήταν η μουσική της για την εποχή εκείνη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναπολεί τις στιγμές με τον Γιάννη Σπανό και τον Άκη Γκολφίδη και καθηλώνει με την ερμηνεία της σε τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στη μουσική σκηνή.

Στη συνέχεια, η Ευσταθία και η Ζωή Τηγανούρια έρχονται στην παρέα και ερμηνεύουν μαζί ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, συγκινώντας τους πάντες στο πλατό. Η Ευσταθία μας ταξιδεύει με την ξεχωριστή της φωνή και την απολαμβάνουμε και σε ένα διασκευασμένο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους. Η Ζωή Τηγανούρια, η επιτυχημένη σολίστ ακορντεόν δίνει μία ξεχωριστή νότα με τις μελωδίες της και μας μαγεύει με το ταλέντο και το ταπεραμέντο της.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Μάνος Σύρμας. Ο Μάνος είναι 22 ετών, σπουδάζει ψυχολογία, παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα φωνητικής, ασχολείται με την πυγμαχία, γράφει στίχους και μουσική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα