Follow us

Αναστάσιος Ντούγκας: "Οι φίλες και οι φίλοι της Αρτέμιδος Βασίλη δεν έχουν πει εξ' αρχής της αλήθεια"

Ο Αναστάσιος Ντούγκας αναφέρθηκε στις εξελίξεις της εξαφάνισης της Αρτέμιδος Βασίλη

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Τον Αναστάσιο Ντούγκα υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "The 2night show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός δικηγόρος παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στην εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, τονίζοντας σημεία της υπόθεσης που καθιστούν δυσκολότερη την έρευνα των αρχών.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε αρχικά: "Η υπόθεση εκκρεμεί. Έχω αναλάβει την υπόθεση της 19χρονης από το Κορωπί που αγνοείται 20 μήνες. Η οικογένειά της περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρεις τι θα πει να γυρνάς από τη δουλειά σου και να μη βρίσκεις το παιδί σου σπίτι; Να μην ξέρεις τι έχει απογίνει και να πρέπει να σταθείς στα άλλα σου παιδιά. Με την οικογένειά της μιλάω καθημερινά".

Αμέσως μετά συμπλήρωσε πως υπάρχουν άνθρωποι που επικοινωνούν με τους οικείους της 19χρονης για... πλάκα: "Ζούμε στην Ελλάδα. Έχεις και τον καθένα να σου κάνει και τη φάρσα, να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει, "Την είδα εδώ, τρέξτε", στις 2 το βράδυ. Μπορεί να τους πάρουν τηλέφωνο στις τρεις το βράδυ να τους πουν ότι την είδαν να περπατάει με τον φίλο της.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει γίνει και το χειρότερο, να πάρει με απόκρυψη την οικογένεια και να της λέει, "Εάν μου φέρεται το συγκεκριμένο χρηματικό σωστό και συναντηθούμε στο τάδε μέρος, εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με την κόρη σας". Μία οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει την εξαφάνιση, τον πόνο, και συν όλα αυτά".

Πώς κινείται η προσωπική του έρευνα 20 μήνες μετά την εξαφάνιση; Ο Αναστάσιος Ντούγκας απάντησε πάνω σε αυτό: "Εμείς ξαναπαίρνουμε την υπόθεση από την αρχή, ίσως υπάρχουν στοιχεία που δεν τα είχαμε δει στην αρχή. Πάμε και μιλάμε με φίλους, βλέπουμε τις καταθέσεις όλοι. Επισημαίνουμε τα καινούργια στοιχεία. Σε μία υπόθεση εξαφάνισής πάντοτε υπάρχουν καινούργια στοιχεία, ή στοιχεία που να σου έχουν ξεφύγει. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν οι φίλοι και οι φίλες...

Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι οι φίλες και οι φίλοι της Ατρέμιδος Βασίλη δεν έχουν πει εξ' αρχής της αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα που, σαν κολλητή τους, τους είχε εκμυστηρευτεί αλλά ποτέ δεν πήγαν να τα καταθέσουν στις αρχές. Μετά από πολλή δουλειά πρέπει να τους πείσεις να πάνε να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση.

Συνέχεια κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία. Θα πάρω εγώ για παράδειγμα μία μαρτυρία ότι είδαν κάπου τον αγνοούμενο, πρέπει να πάρω την αστυνομία και να γίνει πάλι έρευνα από την αρχή. Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουμε νέα στοιχεία, έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με τα νέα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μαζί με την οικογένεια, και ευελπιστούμε ότι και οι φίλοι και οι φίλες που γνωρίζουν κάτι παραπάνω να ανοίξουν τα στόματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά για το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου, σας κοροϊδεύει"

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος

29 Μαρ 2024 08:46