Follow us

Τα cocktails των καλοκαιριών μου

Μοιραία, κάποιες επιλογές είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με διακοπές του παρελθόντος - ελπίζω και του μέλλοντος, άμεσου ή και πιο μακρινού.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
΄ψωωψ

Δεν χωρά αμφιβολία πως η αλεγρία του καλοκαιριού και η χαλαρή ατμόσφαιρα του θέρους, επιτρέπει στον καθένα να ηρεμήσει και να εκτιμήσει λίγο περισσότερο τις μικρές χαρές της ζωής. Ένα καλοφτιαγμένο cocktail συμπεριλαμβάνεται σίγουρα σε αυτές, τουλάχιστον για μένα. Και μοιραία, κάποιες επιλογές είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με διακοπές του παρελθόντος - ελπίζω και του μέλλοντος, άμεσου ή και πιο μακρινού.

Πρώτο cocktail η Margarita και πρώτο connotation με προορισμούς η Κρήτη και οι Κυκλάδες. Σίγουρα κάτι που δε θα είχε σκεφτεί σε καμία περίπτωση ο Carlos "Danny” Herrera στο μπαρ του ξενοδοχείου Rancho la Gloria, στην Τιχουάνα του Μεξικό, το 1938, όταν και πρωτοέφτιαξε τη συνταγή.

Το μάλλον πιο δημοφιλές του είδους του ποτό στην Ελλάδα, διαθέτει την αλμύρα του αλατιού στο rim του ποτηριού του, σχεδόν σαν φυσική συνέχεια της πιο έντονης γεύσης του ελληνικού καλοκαιριού, που δε θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη της θάλασσας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα