Follow us

Θρίλερ με την αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Bullying στο σχολείο ή άλλη εκδοχή ψάχνει η αστυνομία

Προς το παρόν φαίνεται να έχουν αποκλείσει για τον 14χρονο στον Κολωνό, την περίπτωση ερωτικής απογοήτευσης ή κάποιου επικίνδυνου διαδικτυακού "παιχνιδιού".

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Θρίλερ με την αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό

Κλειστός, όχι πολύ κοινωνικός, ευαίσθητος, επηρεασμένος από το χωρισμό των γονιών του. Αυτή είναι η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- από τις πρώτες καταθέσεις που έχουν λάβει- για τον 14χρονο Μάκη, που έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή.

Οι αρχές που αναζητούν το σημείο "πυροδότησης" της ψυχικής επιβάρυνσης του αγοριού, αναμένεται να μιλήσουν και με άλλα άτομα από το περιβάλλον του, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν οδηγήθηκε στην αυτοκτονία μετά από κάποιο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού ή για κάποιο άλλο άγνωστο λόγο. Προς το παρόν φαίνεται να έχουν αποκλείσει σε μεγάλο ποσοστό την περίπτωση ερωτικής απογοήτευσης ή κάποιου επικίνδυνου διαδικτυακού "παιχνιδιού".

Περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν και μετά το άνοιγμα του κινητού τηλεφώνου του 14χρονου και άλλων ηλεκτρονικών ψηφιακών πειστηρίων, που βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ..

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα