Follow us

Η "Ελληνική Αγωγή" υποδέχεται το καλοκαίρι με θερινά προγράμματα για παιδιά κάθε ηλικίας!

Το Θερινό Πρόγραμμα της "Ελληνικής Αγωγής" ξεναγεί τα παιδιά στην Αθήνα και την Ιστορία της

Το Θερινό Πρόγραμμα της "Ελληνικής Αγωγής" για το 2022 κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει ξεναγήσεις για παιδιά στην Αθήνα αλλά και ειδικά προγράμματα Αρχαίων Ελληνικών για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

"Προγονων Ιχνηλατησις"

Στο πρότυπο θερινό πρόγραμμα της "Ελληνικής Αγωγής" με τίτλο "Προγόνων Ιχνηλάτησις" τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Αθήνα και να γνωρίσουν την Ιστορία κάθε γωνιάς της. Από την Πλάκα και ένα ταξίδι από την Αρχαιότητα ως της Τουρκοκρατία, τον Λόφο Φιλοπάππου, το Θησείο ως τα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, όπως το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην ιστορία της πόλης ανά τους αιώνες και να γνωρίσουν έναν αθέατο κόσμο του τόπου που μεγαλώνουν.

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές ηλικίας 6 – 12 ετών. Αναλόγως με την ηλικία των παιδιών, χωρίζονται σε δύο ομάδες. Ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο όμως στην ηλικία τους. Με την επιστροφή από την εκδρομή, τα παιδιά συνεχίζουν την ιχνηλάτηση μέσα από τα κείμενα της ελληνικής γραμματείας, των αρχαίων αλλά και συγχρόνων συγγραφέων, παίζουν, δημιουργούν, ψυχαγωγούνται και κάνουν μία εισαγωγή στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

Ανακάλυψε περισσότερα για εγγραφές και πληροφορίες του προγράμματος!

Προετοιμασία Μαθητων Γυμνασίου & Λυκείου στα Αρχαία Ελληνικα


Ακόμα η "Ελληνική Αγωγή" προσφέρει ειδικά προγράμματα για προετοιμασία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα Αρχαία Ελληνικά. Ανάλογα με την τάξη τους και τη σχολική ύλη που έχουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη χρονιά, θέτοντας τις βάσεις ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του αντικειμένου και των ιδιαιτεροτήτων των μαθημάτων που θα κάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Το μάθημα πραγματοποιείται με διαδραστικό τρόπο, ώστε κάθε παιδί να αντιληφθεί πως τα αρχαία ελληνικά είναι η γλώσσα μας και μπορούμε να τη μάθουμε και να τη χρησιμοποιούμε ορθά. Οἱ μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είτε με φυσική παρουσία στην τάξη, είτε μέσω διαδικτύου, ζωντανά ή ασύγχρονα.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Ελληνικής Αγωγής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα 11425
210.5221314 / info@ellinikiagogi.gr
Ellinikiagogi.gr


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα