Follow us

Πότε θα σταματήσουμε να σχολιάζουμε βλακείες στα social media;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τη... λαίλαπα εναντίον της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή + αρκούδος

Δουλειά δεν είχε ο διάολος... σήμερα, εντόπισε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή φέρθηκε άσχημα στον... Αρκούδο, τον αξιαγάπητο σκύλο του Δημήτρη Παπανώτα που φέρνει πού και πού στο "Happy Day”.

Πήγε ο δόλιος ο Αρκούδος, άραξε στα πόδια της Σταματίνας, εκείνη φωτογραφήθηκε με το ομολογουμένως ογκώδες σκυλάκι του συνεργάτη της στα πόδια της και άρχισε η λαίλαπα "η Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε πατώντας σκύλο με τακούνια".

Ρε παιδιά πάτε καλά;

Δεν έχουμε πραγματικά θέματα να μας απασχολήσουν κάθε μέρα και αρχίζουμε και ξεσκίζουμε τον κάθε έρμο celebrity που θα δημοσιεύσει μία φωτογραφία η οποία θα μας δίνει πάτημα να τον ταράξουμε στη λεκτική φάπα. Αν δεν είναι αυτό εκφοβισμός, τι είναι;

Πάει ο άλλος να κάνει πλάκα στην τηλεόραση, τον λέμε σεξιστή. Λέει την άποψή του ο άλλος, δεν αντέχει την κριτική. Φωτογραφίζεται με τον σκύλο στα πόδια της, τον πατάει με το τακούνι. Κάπου ώπα παιδιά, ανάσα δεν μπορούμε να πάρουμε. Με λίγα λόγια φτάνουμε στο σημείο ό,τι κι αν κάνουμε στο φάσμα των σοσιαλζ να φοβόμαστε μην και αποκτήσει μια δεύτερη ανάγνωση και βγουν τα τρολ του twitter στην πλατεία και μας κάψουν με τις δάδες τους.

Τίποτα δεν έκανε η Τσιμτσιλή. Και όλοι εσείς που βρήκατε αφορμή να πάρετε 50 likes παραπάνω στο instagram και στο facebook εκφράζοντας τον αποτροπιασμό σας, βρείτε τι σας φταίει. Α, κανένας σκύλος δεν κάθεται να φωτογραφηθεί με την άνεσή του στα πόδια κάποια που δήθεν τον πονάει. Να τα λέμε κι αυτά. Σκύλος είναι, όχι σχολιαστής στο twitter να πάρει γραμμή από την προπαγάνδα που υπηρετεί.

Πότε θα σταματήσουμε να σχολιάζουμε βλακείες στα social media;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα