Follow us

Δίκη Τοπαλούδη: Καταπέλτης η εισαγγελέας για ενοχή των κατηγορουμένων χωρίς ελαφρυντικά - Το ξέσπασμα της μάνας

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων χωρις ελαφρυντικό στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Δίκη Τοπαλούδη

Ξέσπασε η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη όταν άκουσε την εισαγγελέα της έδρας να ζητά την ενοχή των δύο κατηγορουμένων, χωρίς ελαφρυντικά. Πρόκειται γα τους σχεδόν συνομήλικους της φοιτήτριας, οι οποίοι βίασαν την κοπέλα και την πέταξαν μετά, άγρια χτυπημένη αλλά ζωντανή, σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου.

Η εισαγγελέας σημείωσε ότι δεν διαπίστωσε ψυχοπαθολογίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις πράξεις των κατηγορουμένων και τόνισε πως έδρασαν μαζί, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια τους να ρίξει ο ένας στον άλλον την ευθύνη.

Οπως εξήγησε η εισαγγελέας, οι δυο δράστες "σκεπτόμενοι τις συνέπειες αυτού της κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με σίδερο προκαλώντας της αιμορραγία και οίδημα. Οι κατηγορούμενοι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση τη μετέφεραν στο μπάνιο κι εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Όταν είδαν την κρισιμότητα της κατάστασης την μετέφεραν στο αυτοκίνητο".

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα